Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Inteligentna samoczyszcząca kuweta z kamerą dla kota UBPet C10 Pro
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta z kamerą dla kota UBPet C10 Pro
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta z kamerą dla kota UBPet C10 Pro

Išmanusis savaime išsivalantis kraiko lovelis su kamera katėms UBPet C10 Pro

VN-45716
UBPet
328,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

UBPet C10 Pro išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžutė

UBPet C10 Pro kraiko dėžutė sukurta atsižvelgiant į jūsų katės saugumą ir jūsų patogumą. Su juo jums nereikės gaišti laiko patiems tvarkytis savo augintinio! Prietaisas automatiškai atskiria švarų kraiką nuo šiukšlių ir jį lengva naudoti naudojant specialią programą. Jis taip pat išsiskiria įmontuota kamera, kuri leidžia nuotoliniu būdu stebėti jo vidų. Kraiko dėžutė tinka katėms, sveriančioms iki 10 kg.

Daugiau erdvės, žemesnis įėjimas

C10 Pro kraiko dėžė turi didesnę vidinę erdvę ir apatinį įėjimą (124 mm). Todėl net vyresnės ar mažiau judrios katės gali nesunkiai juo naudotis! Su UBPet užtikrinsite savo augintinių komfortą ir saugumą kiekvieną dieną.

Atsisveikinkite su purvu ir nemaloniais kvapais.

Pamirškite apie savarankišką katės valymą. UBPet C10 Pro automatiškai nukreipia nešvarų kraiką į šiukšlių maišą – jį reikia pakeisti tik kartą! Aukštos kokybės mechanizmas garantuoja sklandų ir efektyvų įrenginio veikimą beveik bet kokioje situacijoje. Tačiau tai dar ne viskas – kraiko dėžėje įrengta specialiai sukurta dezodoravimo sistema, kuri efektyviai naikina nemalonius kvapus. Taigi galite mėgautis švara ir gaivumu!

Integruota kamera su tiesioginiu vaizdu

UBPet C10 Pro kraiko dėžė aprūpinta pažangia AI kamera, kuri leidžia nuotoliniu būdu peržiūrėti interjerą realiu laiku. Tiesiog paspauskite paleidimo mygtuką, kad stebėtumėte savo katę iš bet kurios vietos realiuoju laiku – biure, keliaujant ar pasivaikščiojant. Taip pat galite žiūrėti įrašytus vaizdo įrašus, kad pamatytumėte visą savo augintinio kasdienę veiklą.

Nuotolinis valdymas per programėlę

UBPet C10 Pro siūlo nuotolinį valdymą naudojant specialią programėlę, kuri, be kita ko, leidžia stebėti katės sveikatą realiuoju laiku. Programinė įranga seka svorį, kraiko dėžučių skaičių ir laiką, praleistą kraiko dėžėje, suteikdama vertingos informacijos apie jūsų augintinio būklę. Be to, dėl 2,4G ryšio galite visiškai valdyti, kad ir kur būtumėte. Taip pat galima atpažinti daugiau nei vieną katę ir atskirai įrašyti kiekvienos iš jų sveikatos duomenis.

Saugumo sumetimais

Dėl integruotos konstrukcijos UBPet C10 Pro kraiko dėžė sumažina katės įsipjovimo ir kitų sužalojimų riziką naudojant ją. Be to, įmontuoti jutikliai yra atsakingi už automatinį įrenginio sustabdymą, kai nustato gyvūno buvimą. Taip jums nereikės jaudintis dėl savo augintinio saugumo!

Gamintojas UBPet
Modelis UCAT C10 Pro
Matmenys 555 x 520 x 530 mm
Katės svoris Iki 10 kg
Integruota kamera Taip

Prekė detaliau
UBPet
VN-45716
6931705006278
49 Prekės
13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e