Visos daugiausiai perkamos
Wi-Fi Smart Plug Sonoff S26R2TPF-DE
  • Wi-Fi Smart Plug Sonoff S26R2TPF-DE
  • Wi-Fi Smart Plug Sonoff S26R2TPF-DE
  • Wi-Fi Smart Plug Sonoff S26R2TPF-DE

"Wi-Fi" išmanusis kištukas Sonoff S26R2TPF-DE

VN-21997
Sonoff
7,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Sonoff S26R2TPF-DE išmanusis WiFi lizdas

Paverskite įprastą lizdą savo namuose į išmanųjį lizdą su Sonoff S26R2TPF-DE kištuku. Dabar galite patogiai valdyti prijungtus įrenginius naudodami programas ar balso komandas, kurti jiems darbo grafikus ir išmaniąsias scenas. Produktas suderinamas su Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings ir Alice. Tai taip pat leidžia grupuoti įrenginius. Lizdas atlaiko didelę apkrovą iki 16 A, todėl prie jo galima prijungti reiklesnius įrenginius, pavyzdžiui, šildytuvą ar lėtą viryklę.

Valdykite savo įrenginius nuotoliniu būdu

Jums nebereikia jaudintis, jei prieš išeidami iš namų pamiršote išjungti įrenginį. S26R2TPF-DE lizdas leidžia nuotoliniu būdu valdyti prijungtus įrenginius naudojant eWeLink programą. Dabar galite bet kur įjungti oro kondicionierių arba išjungti šviesą – pavyzdžiui, darbe, restorane ar atostogauti. Taip pat galima valdyti ir reguliuoti įrenginių būseną. Naudodamiesi šia funkcija galite lengvai pasirūpinti saugumu bute ir sutaupyti elektros energijos.

Bendrinkite valdymą

Jūsų šeima ir draugai taip pat gali mėgautis patogiu prie lizdų prijungtų įrenginių valdymu. Aplikacijoje su jais galima dalytis pasirinkta įranga. Jei jūsų namuose gyvena daugiau žmonių, ši funkcija tikrai pravers! Dabar jūsų kambario draugai taip pat galės nuotoliniu būdu įjungti ir išjungti įrenginius, patikrinti jų būsenas ir sudaryti jiems tvarkaraščius!

Valdymas balsu – palengvinkite savo gyvenimą

Gamindami turėjote pilnas rankas? Patogiai guli lovoje ir nesinori keltis išjungti šviesos? Jums nebereikia judėti iš savo vietos ar net ranka ranka į išmanųjį telefoną! Sonoff S26R2TPF-DE išmanusis lizdas veikia su balso padėjėjais, tokiais kaip Amazon Alexa, Google Assistant ir Alice. Dabar tereikia kelių gerai parinktų žodžių, kad įjungtumėte elektrinę keptuvę, užvirtumėte kavą, įjungtumėte šviesą ar išjungtumėte šildymą.

Grupuoti įrenginius

Su Sonoff išmaniųjų namų valdymas tampa lengvesnis ir patogesnis nei bet kada anksčiau. S26R2TPF-DE lizdas palaiko įrenginių grupavimą. Jums nebereikia valdyti kiekvieno įrenginio atskirai – tiesiog sukurkite grupę, kad galėtumėte valdyti kelis iš jų vienu metu ir sinchronizuoti jų darbą! Vienu paspaudimu išjunkite šviesą visuose namuose arba įjunkite lempą virtuvėje ir įjunkite kavos aparatą. Galimybės tikrai didžiulės!

Pritaikykite išmaniuosius namus prie savo gyvenimo būdo

Jums nebereikia gaišti laiko ir energijos kai kurioms kasdienėms veikloms. Lizdas leidžia kurti protingas scenas ir tvarkaraščius. Padarykite, kad aparatas užvirtų kavą 7:00 val., o vandens šildytuvas įjungtų 18:00. Pavyzdžiui, galite susieti S26R2TPF-DE su judesio jutikliu (nepridedamas) ir nustatyti, kad šviesa įsijungtų automatiškai, kai kas nors įeina į kambarį. Išbandykite turimas galimybes ir susikurkite išmanųjį namą, kuriame gyvenate gerai!

Patikrinkite, kas vyksta jūsų bute

Ar norite, kad galėtumėte patikrinti, kas vyksta jūsų namuose, kai esate, pavyzdžiui, darbe ar atostogaujate? Sonoff S26R2TPF-DE išmanusis lizdas leis tai padaryti! Prie jo galite tiesiog prijungti kamerą, kurios dėka galėsite bet kada patikrinti situaciją bute. Patikrinkite, ką veikia jūsų mylimas augintinis, sužinokite, ar į namus nepateko kas nors nepageidaujamas, ir įsitikinkite, kad nevyksta nieko trikdančio.

Specifikacija

Gamintojas sonoffas
Modelis S26R2TPF-DE
Bevielis internetas IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Palaikomos sistemos Android, iOS
Darbinė temperatūra -10°C - 40°C
Įėjimas 250V ~ 50-60Hz
apkrova 4000W/16A
Medžiaga PC V0
Prekė detaliau
Sonoff
VN-21997
6920075776447
1910 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e