Visos daugiausiai perkamos
Lention docking station AV USB-C gray
  • Lention docking station AV USB-C gray

"Lention" prijungimo stotelė AV USB-C pilka

VN-45268
Lention
24/6L mėn.
63,67 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Lention AV USB-C 11in1 prijungimo stotelė

11-in-1 Lention AV USB-C prijungimo stotis yra įrenginys, skirtas žmonėms, kuriems reikia visapusiško sprendimo išplėsti savo kompiuterio funkcionalumą. Su jo pagalba galite lengvai prijungti įvairius įrenginius, mėgaudamiesi greitu duomenų perdavimu, aukšta vaizdo kokybe ir stabiliu interneto ryšiu. Dėl plono dizaino jis lengvai tilps ant bet kurio stalo, neužimdamas daug vietos.

5.jpg

Išskirtinė įkrovimo galia ir perdavimo greitis

USB-C PD prievadas siūlo maksimalią iki 100 vatų įkrovimo galią, todėl puikiai tinka nešiojamiesiems kompiuteriams, planšetiniams kompiuteriams ir kitiems energijos reikalaujantiems įrenginiams. Tai užtikrina, kad nesvarbu, kaip sunkiai dirbate, jūsų įrenginiai visada bus paruošti naudoti. Be to, penki USB 3.0 prievadai įgalina duomenų perdavimo greitį iki 5 Gbps, leidžiančius greitai perkelti didelius failus.

1.jpg

Aukščiausia vaizdo kokybė

HDMI prievadas palaiko 4K@60Hz skiriamąją gebą, kad vaizdo kokybė būtų aukščiausia. Nesvarbu, ar dirbate su grafinio dizaino projektais, žiūrite filmus ar vedate pristatymus, vaizdas visada bus ryškus ir pilnas detalių. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina puikią rodomo vaizdo kokybę.

4.jpg

Stabilus interneto ryšys

RJ45 prievadas siūlo 10/100/1000 Mbps pralaidumą, kuris užtikrina stabilų ir greitą interneto ryšį. Tai ypač svarbu dirbant biure, dirbant nuotoliniu būdu ir perduodant srautą, kur ryšio stabilumas yra itin svarbus. Taigi galite būti tikri, kad jūsų interneto ryšys bus patikimas ir greitas.

2.jpg

Jums reikalingas universalumas

Lention prijungimo stotelė sukurta atsižvelgiant į universalumą. SD ir TF kortelių lizdai leidžia skaityti iki 104 MB/s greičiu, o tai idealiai tinka fotografams, filmų kūrėjams ir kitiems profesionalams, dirbantiems su dideliais medijos failais. Tuo tarpu 3,5 mm garso prievadas leidžia prijungti ausines ar garsiakalbius patogiam muzikos klausymui ar pokalbiui.

3.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Prijungimo stotis
  • Stovi
  • USB-C į USB-C laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Lention
Modelis CB-TP-D54HEACRNA-CCN
Prievadų skaičius 11
Uostai USB-C PD / RJ45 / HDMI / USB 3.0 x5 / 3,5 mm garso / SD kortelės lizdas / TF kortelės lizdas
USB-C PD prievadas Maksimali įkrovimo galia: 100 W
RJ45 prievadas Pralaidumas: 10/100/1000 m
HDMI prievadas Palaikoma skiriamoji geba: 4K@60Hz
USB 3.0 prievadas Maksimalus duomenų perdavimo greitis: 5 Gbps
SD&TF kortelių lizdas Skaitymo greitis: 104 MB/s
Prekė detaliau
Lention
VN-45268
6955038347082
33 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e