Visos daugiausiai perkamos
Monitor Light Bar BlitzWolf BM-RS1
  • Monitor Light Bar BlitzWolf BM-RS1
  • Monitor Light Bar BlitzWolf BM-RS1

Monitoriaus šviesos juosta BlitzWolf BM-RS1

VN-44277
Blitzwolf
23,34 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

BlitzWolf BM-RS1 monitoriaus lempa

BlitzWolf BM-RS1 monitoriaus lempa yra idealus sprendimas kompiuterių darbuotojams, vertinantiems komfortą ir akių sveikatą. Sukurtas dirbantiems prie kompiuterio, jis siūlo akiai malonų apšvietimą ir paprastą montavimą, todėl jis yra nepakeičiamas bet kurios darbo vietos priedas.

Individualizuotas apšvietimas

BlitzWolf BM-RS1 siūlo penkis skirtingus spalvų temperatūros režimus (nuo 3000K iki 6000K) ir penkis ryškumo lygius. Be galo reguliuojamas ryškumas, pakanka ilgai paspausti, kad sureguliuotumėte šviesos intensyvumą pagal savo poreikius. Jo didžiausias 700 liumenų šviesos srautas sunaudoja tik 4,5 vatų energijos, todėl jis taupo energiją ir yra efektyvus.

Intuityvus valdymas

Lempa turi lietimui jautrų jungiklį, kad būtų lengva valdyti. Vienu paspaudimu lemputė įjungiama, o kitu paspaudimu keičiama spalvos temperatūra. Laikydami jungiklį galite palaipsniui pritemdyti šviesą, o dukart bakstelėjus lempa visiškai išjungiama. Be to, atminties funkcija įsimena paskutinius nustatymus, todėl ją įjungus nereikia iš naujo reguliuoti. Tai vaikų žaidimas!

Stabili šviesa puikiai tinka darbui

Naujoviškas asimetrinis BlitzWolf BM-RS1 lempos optinis dizainas su 66 aukštos kokybės šviesos diodais užtikrina tolygų stalo ir klaviatūros apšvietimą, pašalindamas ekrano akinimą ir mirgėjimą. Taip sumažėja akių nuovargis, o tai ypač svarbu ilgai dirbant kompiuteriu.

Lengvas montavimas

BlitzWolf BM-RS1 lempa sukurta taip, kad būtų lengva montuoti, nereikalaujant papildomų įrankių. Jis suderinamas su plokščiais ir lenktais 0,39–2 colių storio ekranais, todėl tinka 15–24 colių dydžio monitoriams. BlitzWolf BM-RS1 lempos pakabos mechanizmas sutaupo daugiau nei 95% stalo vietos, užtikrindamas optimalų darbo vietos apšvietimą.

Įtraukta

BlitzMax BM-RS1 lempa x 1

USB-C laidas x 1

Vartotojo vadovas x 1

Gamintojas BlitzMax
Gaminio matmenys ~ 42 x 2 cm
Šviesos šaltinio tipas LED
Pabaigos tipas Apledėjimas
Medžiaga Metalas
Pagrindo medžiaga Aliuminis
Maitinimo šaltinis Laidinis maitinimo šaltinis
Forma Ovalus
Jungiklio tipas Palieskite
Ryšio technologija USB
Ar atsparus vandeniui Atsakymas
Galia 4,5 W
Svoris 425,24 g

Prekė detaliau
Blitzwolf
VN-44277
5906168436857
46 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e