Visos daugiausiai perkamos
Monitor Light Bar BlitzWolf BM-ES1 PLUS
  • Monitor Light Bar BlitzWolf BM-ES1 PLUS
  • Monitor Light Bar BlitzWolf BM-ES1 PLUS

Monitoriaus šviesos juosta BlitzWolf BM-ES1 PLUS

VN-44279
Blitzwolf
26,20 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

BlitzWolf BM-ES1 PLUS monitoriaus lempa

BlitzMax BM-ES1 PLUS lempa yra praktiškas jūsų stalo apšvietimo sprendimas. Jame dera modernus dizainas, aukštas funkcionalumas ir patogumas, siūlo platų apšvietimo nustatymų asortimentą, todėl jis idealiai papildys bet kurią darbo vietą, rūpinantis jūsų akių sveikata ir darbo efektyvumu.

Individualus apšvietimas

„BlitzMax BM-ES1 PLUS“ siūlo penkis skirtingus spalvų temperatūros režimus (nuo 3000K iki 6000K) ir penkis ryškumo lygius. Naudojant begalinį reguliavimą, pakanka ilgai paspausti, kad sureguliuotumėte šviesos intensyvumą pagal savo poreikius. Nepaisant didžiausios 700 liumenų šviesos galios, lempa sunaudoja tik 4,5 vatų galios, todėl ji taupo energiją ir yra efektyvi.

Pašalinkite blizgesį ir mirgėjimą

BlitzMax BM-ES1 PLUS lempa sukurta su naujovišku asimetrišku optiniu raštu, kuris pašalina akinimą ir mirgėjimą ekrane. Įrengta 66 aukštos kokybės šviesos diodų, lempa sukuria švelnų, tolygų švytėjimą, fokusuojantį stalo ir klaviatūros apšvietimą. Tai efektyviai mažina akių nuovargį ir skatina regėjimo sveikatą, o tai ypač svarbu ilgai dirbant kompiuteriu.

Paprastas valdymas ir atminties funkcija

Lempa turi lietimui jautrų jungiklį ir atminties funkciją, kuri prisimena paskutinius apšvietimo nustatymus. Tai reiškia, kad jums nereikia reguliuoti ryškumo kiekvieną kartą, kai įjungiate lempą. Jutiklinis jungiklis leidžia lengvai valdyti ryškumo lygius, todėl nereikia ieškoti tradicinio laidinio valdiklio tamsoje.

Tinka įvairiems monitoriams

Dėl reguliuojamo segtuko BlitzMax BM-ES1 PLUS lempą galima saugiai pritvirtinti prie 0,1–2,3 colio storio monitorių. Be to, lempa leidžia reguliuoti apšvietimo kampą maždaug 35°, kad būtų optimalus jūsų darbo vietos apšvietimas. Jis idealiai tinka tiek plokščiiems, tiek lenktiems 0,4–2,4 colio storio ekranams. BlitzMax BM-ES1 PLUS lempos pakabos mechanizmas leidžia sutaupyti daugiau nei 95% stalo vietos, todėl galima geriau organizuoti darbo vietą. Reguliuojamas laikiklis ir apšvietimo kampas leidžia montuoti ant įvairių tipų monitorių, todėl lempa yra itin universali.

BlitzMax BM-ES1 PLUS monitoriaus lempa x 1

Kabelis x 1

Vartotojo vadovas x 1

Gamintojas BlitzWolf
Modelis BM-ES1 PLUS
Gaminio matmenys: Gylis: apytiksliai 43,942 cm Plotis: maždaug 8,128 cm Aukštis: apytiksliai 5,08 cm
Medžiaga ABS
Spalva Juoda
Svoris 0,471 kg
Šviesos šaltinio tipas LED
Šviesos šaltinių skaičius 66
Galia 4,5 W
Ryškumas 6500 liuksų
Ryšio technologija USB
Valdiklio tipas Nuotolinio valdymo pultas
Prekė detaliau
Blitzwolf
VN-44279
5906168436864
50 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e