Visos daugiausiai perkamos
Orico Computer Host Bracket with Wheels 15kg
  • Orico Computer Host Bracket with Wheels 15kg
  • Orico Computer Host Bracket with Wheels 15kg
  • Orico Computer Host Bracket with Wheels 15kg
  • Orico Computer Host Bracket with Wheels 15kg

"Orico" kompiuterio laikiklis su ratukais 15 kg

VN-44364
Orico
13,42 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Stalinio kompiuterio stovas, ant ratų (juodas)

Stalinio kompiuterio stovas ant ratukų – tai praktiškas ir elegantiškas sprendimas, leidžiantis lengvai sutvarkyti darbo vietą ir apsaugoti įrangą. Pagaminta iš patvarios ABS medžiagos, funkcionalumas derinamas su šiuolaikišku dizainu, todėl yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškas.

Patvarumas ir atsparumas pažeidimams

Padėkliukas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri suteikia išskirtinį patvarumą ir atsparumą įvairiems pažeidimams. Stovo paviršius yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir atsparus nešvarumams, todėl jį lengva valyti ir prižiūrėti. Tai efektyviai apsaugo kompiuterį nuo drėgmės ir atsitiktinio išsiliejimo, prailgindama jo tarnavimo laiką. Paviršiaus struktūra su anglies pluoštą primenančia tekstūra dar labiau sustiprina atsparumą įbrėžimams ir kasdieniam nusidėvėjimui, todėl stovas ilgai išlaiko patrauklią išvaizdą.

Mobilumas ir naudojimo patogumas

Stovas turi keturis besisukančius ratukus, leidžiančius be vargo perkelti kompiuterį. Jų dėka galite lengvai pakeisti įrenginio padėtį, o tai ypač praverčia valant ar tvarkant laidus. Du priekiniai ratukai turi fiksavimo funkciją, kuri užtikrina stovo stabilumą net ant slidžių paviršių. Dėl šios funkcijos kompiuteris išlieka vietoje, todėl naudojant pašalinama rizika pasislinkti.

Įrangos apsauga

Stovas yra dviejų versijų – be šoninių apsaugų ir su trimis šoninėmis apsauginėmis pusėmis. Versija su šonais apsaugo kompiuterį nuo netyčinio nuslydimo nuo stovo, o tai ypač svarbu intensyvaus eismo vietose, pavyzdžiui, biuruose ir bendradarbystės erdvėse. Be to, šoninės pusės sumažina mechaninių pažeidimų riziką, padidina naudojamos įrangos saugumą.

Estetika ir funkcionalumas viename

Stovas buvo sukurtas atsižvelgiant į maksimalų vartotojo patogumą. Ergonomiška rankena leidžia lengvai neštis, o paaukštinta konstrukcija apsaugo kompiuterį nuo galimo sąlyčio su vandeniu ar dulkėmis, o tai svarbu, jei įrenginys pastatytas ant grindų. Anglies pluoštą primenanti konstrukcija ne tik suteikia stovui šiuolaikišką išvaizdą, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą, todėl jis yra atsparus įbrėžimams ir pažeidimams.

Naudojimo universalumas

Nors stovas skirtas staliniams kompiuteriams, jo universalumas leidžia jį naudoti ir kitais tikslais. Jis gali tarnauti kaip mobilus stovas vazoniniams augalams, o tai ypač naudinga mažesnėse erdvėse, kur kiekvienas elementas turėtų būti kuo funkcionalesnis. Dėl savo elegantiškos išvaizdos jis puikiai tinka bet kokiam interjerui ir suteikia modernumo.

Gamintojas: Orico
Modelis: CPB2-BK-BP
Medžiaga: ABS
Paviršius: Anglies pluoštas
Savybės Atsparus vandeniui, atsparus įbrėžimams ir smūgiams, atsparus karščiui.
Įranga: 4 ratukai, 2 stabdziai
Matmenys: 246 x 467 x 40 mm
Keliamoji galia: 20 kg
Svoris: 0,61 kg

Prekė detaliau
Orico
VN-44364
6942227110961
158 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e