Visos daugiausiai perkamos
Orico Laptop Stand LST02I-SV-BP-IP
  • Orico Laptop Stand LST02I-SV-BP-IP
  • Orico Laptop Stand LST02I-SV-BP-IP
  • Orico Laptop Stand LST02I-SV-BP-IP
  • Orico Laptop Stand LST02I-SV-BP-IP

"Orico" nešiojamojo kompiuterio stovas LST02I-SV-BP-IP

VN-44366
Orico
12,79 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico LST02I-SV-BP-IP nešiojamojo kompiuterio stovas

Orico nešiojamojo kompiuterio stovo modelis LST02I-SV-BP-IP yra elegantiškas ir funkcionalus priedas, pagerinantis darbo prie nešiojamojo kompiuterio patogumą. Pagamintas iš aukštos kokybės silicio lydinio, stovas užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą, tuo pačiu pagerindamas bet kurio biuro ar darbo vietos estetiką.

Ergonomiškas dizainas

Sukurtas atsižvelgiant į vartotojo patogumą, Orico LST02I-SV-BP-IP stovas pakelia nešiojamąjį kompiuterį į aukštį, leidžiantį dirbti natūralesnę darbo padėtį, sumažinant kaklo ir nugaros įtampą. 260 * 210 * 87 mm matmenų stovas yra suderinamas su dauguma nešiojamųjų kompiuterių, todėl jie yra stabilūs ir saugūs.

Aukštos kokybės apdirbimas

Stovas pagamintas iš patvaraus silicio lydinio, kuriame lengvumas derinamas su tvirtumu. Sidabrinė spalva suteikia modernią ir stilingą išvaizdą, kuri puikiai dera su įvairių tipų interjeru. Medžiaga ne tik atrodo elegantiškai, bet ir efektyviai išsklaido šilumą, o tai padeda išlaikyti optimalią nešiojamojo kompiuterio temperatūrą intensyvaus darbo metu.

Funkcionalumas ir universalumas

Tvirta konstrukcija ir gerai apgalvotas dizainas Orico LST02I-SV-BP-IP stovas idealiai tinka tiek biure, tiek nuotoliniam darbui. Jis gali būti naudojamas ant stalo, namų biure, taip pat keliaujant, todėl visada turėsite optimalias darbo sąlygas su nešiojamuoju kompiuteriu.

Vardas: Orico LST02I-SV-BP-IP nešiojamojo kompiuterio stovas
Gamintojas: Orico
Modelis: LST02I-SV-BP-IP
Spalva: Sidabras
Medžiaga: Silicio lydinys
Dydis: 260*225*51,5 mm
Prekė detaliau
Orico
VN-44366
6942227110954
156 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e