Visos daugiausiai perkamos
Orico 3.5'''' Enclosure 5Gbps DDL35-U3-BK-BP
  • Orico 3.5'''' Enclosure 5Gbps DDL35-U3-BK-BP

Orico 3.5'''' Korpusas 5Gb/s DDL35-U3-BK-BP

VN-44372
Orico
24,32 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico DDL HDD / SSD disko korpusas 2,5 / 3,5", 5 Gbps, USB-A į USB-B (juodas)

Orico DDL HDD/SSD 2.5 / 3.5", 5Gbps, USB-A į USB-B (juodas) diskų korpusas yra pažangus sprendimas ieškantiems patikimos apsaugos ir greitos prieigos prie savo duomenų. Suderinamas su 2,5" ir 3,5" HDD ir SSD dydžių, korpusas suteikia universalumo prijungti tiek mažesnes, tiek didesnes laikmenas. Pagamintas iš tvirto metalo ir ABS, korpusas efektyviai išsklaido šilumą, kad būtų užtikrintas stabilus perdavimas ir ilgesnis disko veikimo laikas.

Tvirta metalo ir ABS konstrukcija

Orico DDL korpusas pasižymi dideliu patvarumu dėl metalo ir ABS plastiko derinio. Tokia konstrukcija ne tik apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, bet ir efektyviai išsklaido šilumą, o tai neleidžia pavarai perkaisti. Dėl to vartotojai gali būti tikri, kad jų duomenys yra saugūs, o failų perdavimas vyksta sklandžiai.

Greitas duomenų perdavimas ir stabilus ryšys

Dėl USB 3.0 sąsajos „Orico“ disko korpusas siūlo greitą duomenų perdavimą iki 5 Gbps, o kartu su 1 metro USB-B į USB-A laidu, kad būtų galima greitai ir saugiai perkelti didelius failus, pvz., didelės raiškos filmus. ir duomenų archyvus. Be to, dėl pažangaus UASP protokolo duomenų perdavimas yra stabilesnis, o disko našumas yra maksimalus.

Universalus suderinamumas ir didelė talpa

Korpusas suderinamas su Windows, Mac OS, Linux ir Android, todėl idealiai tinka daugeliui vartotojų. Jis palaiko iki 18 TB diskus, todėl vienoje vietoje galite saugoti didelius duomenų kiekius. Tai puikus įrankis tiek profesionalams, kuriems reikalingas patikimas įrankis savo darbui, tiek multimedijos entuziastams, kurie kaupia dideles filmų ir muzikos bibliotekas.

Funkcionalumas ir protingas energijos valdymas

Orico DDL dėklas turi automatinio miego režimo funkciją, kuri įsijungia po 10 minučių neveikimo. Ši funkcija ne tik taupo energiją, bet ir prailgina disko tarnavimo laiką, sumažindama duomenų praradimo ir sugadinimo riziką dėl ilgo nenutrūkstamo veikimo. Be to, 12V/2A maitinimo šaltinis užtikrina stabilų maitinimą, o įmontuota apsauga nuo perkrovos, viršįtampių, nuotėkio ir trumpojo jungimo – saugų įrenginio veikimą.

Taikymas įvairiais scenarijais

Orico DDL korpusas gali būti naudojamas su įvairiais įrenginiais, įskaitant kompiuterius, televizorius, projektorius ir PS4/5 žaidimų konsoles, todėl jis yra itin universalus. Kadangi korpusas yra suderinamas ir su HDD, ir su SSD diskais, jį galima naudoti įvairioms programoms – nuo duomenų atsarginės kopijos iki laikmenos saugojimo.

Įtraukta

  • Orico DDL HDD/SSD 2,5" / 3,5", 5Gbps, USB-A į USB-B disko korpusas
  • USB-B į USB-A (1m)
Vardas: Orico DDL HDD/SSD korpusas 2.5 / 3.5", 5Gbps, USB-A į USB-B
Gamintojas: Orico
Modelis: DDL35-U3-EU-BK-BP-IP
Sąsaja: B tipas
Perdavimo greitis: 5 Gbps
Duomenų kabelis: USB-B į USB-A (1m)
Palaikoma talpa: 18 TB
Maitinimas: 12V 2A
Palaikomi diskai: 2,5/3,5 colio SATA HDD/SSD diskai
Medžiaga: Metalas + ABS
Palaikomos sistemos: „Windows“, „Linux“, „Mac OS“, „Android“.
Matmenys: 186 x 118 x 31,4 mm
Prekė detaliau
Orico
VN-44372
6942227116956
165 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e