Visos daugiausiai perkamos
Orico 2.5''''Enclosure 5Gbps 2577U3-V1-BK-EP
  • Orico 2.5''''Enclosure 5Gbps 2577U3-V1-BK-EP

"Orico" 2.5''''Komora 5Gbps 2577U3-V1-BK-EP

VN-44377
Orico
11,93 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico 2577 HDD/SSD 2,5", 5Gbps, USB-A į USB Micro-B (juodas) disko korpusas.

Elegantiškas ir nešiojamas Orico 2577 kietojo disko korpusas sukurtas saugiam ir patogiam duomenų saugojimui. Pagaminta iš patvarių medžiagų, puikiai tinka 2,5 colio kietiesiems diskams su SATA sąsaja, garantuojančiu patikimą apsaugą, 5 Gbps perdavimo spartą ir iki 6 TB talpą. Dėl kompaktiško dizaino jis puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Daugiafunkcinis darbas ir patikimumas

Orico 2577 disko korpusas yra idealus sprendimas tiems, kurie nori įkvėpti naujos gyvybės savo nenaudojamiems kietiesiems diskams. Diskas siūlo net 1 GB duomenų perdavimą vos per 2 sekundes, o tai praverčia įvairiose situacijose. Paprastas montavimas be įrankių ir montavimas naudojant „plug-and-play“ leidžia ypač lengvai naudotis, o didelė 6 TB talpa suteikia daug vietos failams saugoti jų neišimant, kad padidėtų laisvos vietos.

Tvirtas dizainas ir platus suderinamumas

Orico 2577 siūlo puikų suderinamumą su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip staliniai kompiuteriai, televizoriai, PS5 konsolės ir išmanieji telefonai, taip pat su Windows, Android, Mac OS ir Linux operacinėmis sistemomis. Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir aprūpintas smūgiams atsparia pagalvėle, užtikrinančia tvirtą vidinių standžiųjų diskų apsaugą. Palaikydamas USB 3.0 protokolą, korpusas pasiekia įspūdingą duomenų perdavimo greitį iki 5 Gbps, žymiai padidindamas skaitymo ir rašymo efektyvumą.

Išmanus energijos valdymas ir veikimo būsenos stebėjimas

Orico 2577 palaiko pažangias technologijas, tokias kaip UASP protokolai ir TRIM funkcija, kurios žymiai pagerina veikimo efektyvumą. Po 10 minučių neveikimo įrenginys automatiškai persijungia į miego režimą, kuris prailgina jo tarnavimo laiką ir apsaugo nuo duomenų praradimo ar sugadinimo. Be to, integruotas LED indikatorius leidžia stebėti pavaros veikimo būseną ir visiškai valdyti duomenų perdavimo procesą.

Įtraukta

  • aptvaras
  • duomenų kabelis
  • vartotojo vadovas
  • padėkos kortelė
Gamintojas Orico
Modelis 2577
Spalva juodas
Sąsaja USB-C
Duomenų kabelis USB-A į Micro-B
Duomenų perdavimo greitis 5Gbps
Suderinami įrenginiai Stalinis kompiuteris, nešiojamas kompiuteris, maršrutizatorius, televizorius, PlayStation konsolės
Talpa 6 TB
Suderinami standieji diskai 2,5 colio SATA
Matmenys 128 x 80 x 15 mm
Suderinama programinė įranga „Windows“, „Mac OS“, „Linux“, „Android“.
Prekė detaliau
Orico
VN-44377
6942227116987
164 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e