Visos daugiausiai perkamos
Orico HDD Docking Station 3.5 Inch Multi-Bay USB-C
  • Orico HDD Docking Station 3.5 Inch Multi-Bay USB-C
  • Orico HDD Docking Station 3.5 Inch Multi-Bay USB-C
  • Orico HDD Docking Station 3.5 Inch Multi-Bay USB-C

"Orico" standžiųjų diskų 3,5 colių daugiapakopė USB-C stotelė

VN-44412
Orico
95,86 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Orico prijungimo stotelė 2,5" / 3,5" HDD / SSD, 5Gbps, USB-C į USB-C/A su klonavimo funkcija (juoda)

Orico 6656C3-C-EU-GY-BP-IP yra daugiafunkcinė stotelė, skirta 2,5" ir 3,5" HDD/SSD diskams, siūlanti didelės spartos duomenų perdavimą, universalias klonavimo galimybes ir išskirtinę talpą. Su USB-C ir USB-A jungtimis jis palaiko daugybę įrenginių, tokių kaip kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, konsolės ir net 4K televizoriai. Tai būtinas sprendimas tiek profesionalams, tiek technologijų entuziastams, kuriems reikia patikimos prieigos prie didelio duomenų kiekio.

Našumas ir universalumas

Orico prijungimo stotis palaiko net penkių diskų prijungimą vienu metu, o tai reiškia didžiulę iki 110 TB talpą. Duomenų perdavimo greitis iki 200 MB/s, užtikrinantis greitą failų kopijavimą ir skaitymą, idealiai tinka valdyti dideles duomenų bazes, vaizdo įrašų projektus ir kitas sudėtingas programas. USB 3.2 Gen1, UASP ir TRIM protokolų palaikymas dar labiau padidina diskų efektyvumą, užtikrina stabilų ryšį ir optimalų saugyklos vietos panaudojimą.

Klonavimas neprisijungus

Vienas iš pagrindinių šios doko stoties privalumų – neprisijungus veikianti klonavimo funkcija, leidžianti lengvai kopijuoti vieno disko turinį į kitą, nenaudojant kompiuterio. Procesas paprastas ir greitas – tiesiog prijunkite abu diskus, paleiskite klonavimo funkciją ir palaukite, kol operacija bus baigta. Be to, automatinis miego režimas po 10 minučių neveiklumo apsaugo įrenginius nuo perkaitimo ir prailgina jų tarnavimo laiką.

Aukštas suderinamumas ir patogus naudoti

Orico prijungimo stotelė yra suderinama su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant Windows, Mac OS, Linux ir Android, todėl tai itin universalus įrenginys. Naudodami pridedamą „du viename“, „Type-C“ į „Type-C“ ir „Type-C“ prie USB-A laidą, galite prijungti įrenginius pagal savo poreikius. Nesvarbu, ar dirbate su nešiojamuoju kompiuteriu, išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar 4K televizoriumi, „Orico“ stotis suteikia lengvą ir greitą prieigą prie jūsų duomenų.

Tvirtas dizainas ir efektyvus aušinimas

Pagaminta iš tvirto aliuminio lydinio, Orico prijungimo stotelė ne tik puikiai atrodo, bet ir efektyviai išsklaido šilumą, o tai itin svarbu intensyviai dirbant su keliais diskais. Neslystantys trinkelės ir dulkėms atsparūs dangteliai dar labiau padidina saugumą ir patogumą. Optimizuota vidinė stoties struktūra garantuoja techninės įrangos stabilumą ir ilgaamžiškumą net ir atšiauriomis darbo sąlygomis.

Neribotos ryšio galimybės

Palaikydama daugybę įrenginių, nuo kompiuterių ir telefonų iki maršrutizatorių ir televizorių, prijungimo stotis siūlo neribotą ryšį ir duomenų valdymą. Tai idealiai tinka tiek namuose, tiek profesionaliam naudojimui, kur svarbus patikimumas ir didelis našumas.

Įtraukta

  • Orico prijungimo stotelė 2,5" / 3,5" HDD / SSD, 5Gbps, USB-C į USB-C/A su klonavimo funkcija (juoda)
  • Vartotojo vadovas
  • Kintamosios srovės adapteris
  • Pakuotė
  • CC/A duomenų kabelis
Vardas: Orico prijungimo stotelė 2,5" / 3,5" HDD / SSD, 5Gbps, USB-C į USB-C/A su klonavimo funkcija (juoda)
Gamintojas: Orico
Modelis: 6656C3-C-EU-GY-BP-IP
Įlankos: Penkios skyriai (su klonavimo neprisijungus funkcija)
Spalva: Juoda
Medžiaga: Aliuminio lydinys
Išvestis: C tipas (5 Gbps)
Palaikoma talpa: 110 TB (22 TB)
Maitinimas: 12V/6,5A
Duomenų kabelis: Tipas nuo C iki C/A (100 cm)
Matmenys: 242 x 144 x 70 mm
Palaikomos sistemos: „Windows“, „Mac OS“, „Linux“, „Android“.
Prekė detaliau
Orico
VN-44412
6942227116888
166 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e