Visos daugiausiai perkamos
Orico 2.5'''' Enclosure 5Gbps 25PW1-U3-BK-EP
  • Orico 2.5'''' Enclosure 5Gbps 25PW1-U3-BK-EP

Orico 2.5'''' Korpusas 5Gbps 25PW1-U3-BK-EP

VN-44432
Orico
7,68 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico 25PW1 HDD/SSD 2,5", 5Gbps, USB-A į USB Micro-B (juodas) disko korpusas.

Elegantiškas ir nešiojamas Orico 25PW1 kietojo disko korpusas sukurtas saugiam ir patogiam duomenų saugojimui. Pagaminta iš patvarių medžiagų, puikiai tinka 2,5 colio kietiesiems diskams su SATA sąsaja, garantuojančiu patikimą apsaugą, 5 Gbps perdavimo greitį ir iki 6 TB talpą. Modernaus ir stilingo dizaino įrenginys patenkins bet kurio vartotojo poreikius.

Patikimas korpusas reikliems vartotojams

25PW1 yra puikus pasirinkimas profesionalams, kuriems reikalingas patikimas ir greitas saugojimo įrankis, tačiau jis puikiai tinka ir kasdieniam naudojimui. Suderinamas su 2,5 colio standžiaisiais diskais ir SSD, jis siūlo įspūdingą iki 6 TB talpą, todėl puikiai tinka darbui su dideliais failais. Nuo šiol nebereikės trinti senų failų, nes bijo, kad pritrūks vietos diske.

Greitas duomenų perdavimas ir tvirtas dizainas

Orico 25PW1 užtikrina neįtikėtiną duomenų perdavimo greitį iki 5 Gbps, o USB 3.0 protokolas leidžia pasiekti maksimalų iki 490 MB/s perdavimo greitį. Lengvas, bet tvirtas, nedūžtantis korpusas garantuoja saugomų duomenų saugumą. Be to, įmontuotas vatos tamponas papildomai apsaugo pavarą ir sumažina sugadinimo riziką. Po 10 minučių neveikimo įrenginys automatiškai persijungia į miego režimą, kuris padidina jo tarnavimo laiką ir apsaugo duomenis nuo sugadinimo ar praradimo.

Platus suderinamumas ir lengvas montavimas

Diegimo be įrankių dėka diegimo procesas yra greitas ir paprastas, taip pat galimybė prisijungti prie įvairių įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, televizoriai ir PS4 konsolės, taip pat dirbti su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant Windows, Linux, Mac OS ir Android, todėl korpusas yra itin universalus ir patikimas bet kokioje situacijoje. Be to, važiuoklė palaiko „plug-and-play“ funkciją, todėl jos naudojimas yra dar intuityvesnis.

Įtraukta

  • pavaros korpusas
  • duomenų kabelis
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Orico
Modelis 25PW1
Spalva juodas
Sąsaja Micro-B, Type-C
Duomenų kabelis USB-A į Micro-B
Duomenų perdavimo greitis 5Gbps
Suderinami įrenginiai Stalinis kompiuteris, nešiojamas kompiuteris, maršrutizatorius, televizorius, PS4, planšetinis kompiuteris
Talpa 6 TB
Statybinė medžiaga ABS
Matmenys 130 x 80 x 14,5 mm
Prekė detaliau
Orico
VN-44432
6942227116925
155 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e