Visos daugiausiai perkamos
Orico Laptop Stand PFB-A24-BK-BP-IP (black)
  • Orico Laptop Stand PFB-A24-BK-BP-IP (black)
  • Orico Laptop Stand PFB-A24-BK-BP-IP (black)
  • Orico Laptop Stand PFB-A24-BK-BP-IP (black)
  • Orico Laptop Stand PFB-A24-BK-BP-IP (black)

"Orico" nešiojamojo kompiuterio stovas PFB-A24-BK-BP-IP (juodas)

VN-45730
Orico
7,22 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico PFB-A24-BK-BP nešiojamojo kompiuterio stovas (juodas)

Ar daug laiko praleidžiate prie nešiojamojo kompiuterio? Pasirūpinkite savo komfortu! Orico PFB-A24-BK-BP stovas leis pastatyti įrenginį tinkamu kampu – jis leidžia reguliuoti aukštį 7 pozicijomis. Aksesuaras buvo pagamintas iš patvaraus POM plastiko, o neslidžių trinkelių dėka yra itin stabilus. Įdomus papildymas – suapvalintos riešų atramos, kurios suteiks dar daugiau komforto.

Tvirta konstrukcija

Stovas pagamintas iš aukštos kokybės POM plastiko, kuris išsiskiria išskirtiniu tvirtumu ir atsparumu pažeidimams. Negana to, dėl gerai apgalvoto dizaino jis lengvai tilps net ir sunkesnį nešiojamąjį kompiuterį bei užtikrins jo stabilumą. Taigi galite mėgautis didesniu komfortu vesdami. Priedas taip pat turi silikonines pagalvėles, kurios neleidžia įrenginiui paslysti.

Naudojimo komfortas

Sureguliuokite lopšį, kad gautumėte optimalų žiūrėjimo kampą. „Orico“ prekės ženklo priedas leidžia reguliuoti aukštį 7 padėtyse nuo 22 iki 150 mm. Pritaikykite jį pagal savo poreikius ir pamirškite kaklo ar nugaros skausmus! Stovas taip pat turi suapvalintas riešų atramas, kurios buvo papildomai padengtos silikonu. Taip juo naudotis daug patogiau ir išvengiama diskomforto.

Lengvas ir nešiojamas

Priedas sveria tik 190 g ir yra sulankstomo dizaino. Sulenktas jis užima tiek mažai vietos, kad nesunkiai tilps į nešiojamojo kompiuterio krepšį ar kuprinę! Taigi visada galite jį turėti po ranka – bibliotekoje, universitete, darbe ar kavinėje. Neatsisakykite galimybės patogiai naudotis nešiojamuoju kompiuteriu išeidami iš namų!

Platus suderinamumas

Išmanusis telefonas, planšetė, o gal nešiojamas kompiuteris? Orico stovas lengvai valdys populiariausius įrenginius iki 17 colių įstrižainės. Tai reiškia, kad jis puikiai tiks įvairioms programoms – sėkmingai naudositės dirbdami, skaitydami, užsirašinėdami ar žiūrėdami vaizdo įrašus. Dar daugiau – dėl apgalvoto priedo dizaino ant jo uždėti įrenginiai gali efektyviai išsklaidyti šilumą.

Gamintojas Orico
Vardas Nešiojamojo kompiuterio stovas
Modelis PFB-A24-BK-BP
Spalva Juoda
Pasvirimo kampo reguliavimas 15-45°
Aukščio reguliavimas 7 pakopų, 22-150 mm
Maksimali statinė apkrova 80 kg
Medžiaga POM + silikonas
Svoris Maždaug 190 g
Matmenys (po maksimalaus išskleidimo) 263 x 190 x 150 mm
Matmenys (sulenkus) 263 x 45 x 22 mm
Prekė detaliau
Orico
VN-45730
6942227110817
364 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e