Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Sterownik Shelly 1PM Gen3
  • Sterownik Shelly 1PM Gen3

"Shelly 1PM Gen3" valdiklis

VN-47884
Shelly
24,07 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Shelly 1PM Gen3 valdiklis

„Shelly 1PM Gen3“ nėra tik valdiklis – tai visavertis išmaniųjų namų centras, siūlantis neprilygstamą valdymą, lankstumą ir saugumą. Lengvai integruojamas į esamą infrastruktūrą, šis valdiklis leidžia kurti pažangias automatizavimo sistemas neinvestuojant į brangius sprendimus. Naudodami „Shelly 1PM Gen3“ savo namus ir biurą galite paversti išmaniomis, energiją taupančiomis ir patogiomis erdvėmis, atitinkančiomis jūsų poreikius.

3.jpg

Išmanusis valdymas po ranka

„Shelly 1PM Gen3“ yra pažangus „Wi-Fi“ palaikomas išmanusis valdiklis, kuris iš esmės keičia jūsų namų ir biuro valdymo būdą. Šis universalus valdiklis leidžia nuotoliniu būdu valdyti daugybę buitinės technikos ir biuro įrangos, kad ir kur būtumėte. Atnaujinkite standartines elektros dėžes, lizdus ir šviesos jungiklius be sudėtingų įrengimų.

4.jpg

Pažangi technologija ir didelis našumas

„Shelly 1PM Gen3“ yra aprūpintas nauju ESP-Shelly-C38F procesoriumi su 8 MB atminties, o tai žymiai padidina jo našumą ir efektyvumą. Padidintas terminalo patvarumas ir aukštas saugumas garantuoja patikimą veikimą ilgus metus. „Wi-Fi“ diapazono stipriklis ir integruotas „Bluetooth“ šliuzas užtikrina stabilų ryšį, leidžiantį greitai ir sklandžiai valdyti įrenginius visuose namuose. Automatizuokite savo namų įrenginius greičiau nei per 10 minučių ir valdykite bei stebėkite juos iš bet kurios vietos.

6.jpg

Bekompromisis suderinamumas ir paprastas integravimas

Norint naudoti Shelly 1PM Gen3, jums nereikia papildomo HUB. Valdiklis yra visiškai suderinamas su Shelly Smart Control programėle, įvairiais namų automatikos protokolais ir populiariomis platformomis bei balso asistentais, tokiais kaip Alexa ir Google Home. Be to, „Shelly 1PM Gen3“ palaiko KNXnet/IP ryšį, todėl puikiai tinka pažangiems automatizavimo projektams.

2.jpg

Universali automatika

„Shelly 1PM Gen3“ yra idealus pasirinkimas automatizuojant apšvietimą, valdant grindų šildymo temperatūrą, modifikuojant senesnius prietaisus ir daugeliui kitų programų. Turėdami galimybę nustatyti pasirinktinius tvarkaraščius, scenas ir integruotis su kitais Shelly įrenginiais, galite sukurti išmanią sistemą, kuri prisitaikys prie jūsų gyvenimo būdo. Daugiau galimybių siūlo „Shelly Plus“ priedas su DS18B20 jutikliu, kurį galite prijungti prie valdiklio, kad pamatuotumėte vandens temperatūrą vandens šildytuvo viduje. Automatizuokite savo sodo drėkinimą, valdykite namų temperatūrą arba valdykite apšvietimą – visa tai nuotoliniu būdu ir be jokių pastangų.

7.jpg

Dar lengviau naudoti

Sumontavę Shelly 1PM Gen3 už lizdo, galite automatizuoti ir valdyti įvairius prietaisus, užtikrindami, kad jie veiktų pagal jūsų tvarkaraštį ir naudojimo būdus. Galite nuotoliniu būdu įjungti šildytuvą, kad sušildytumėte kambarį prieš įeidami, arba išjungti prietaisus nakčiai. Naudodami galios stebėjimo funkciją galite sekti, kiek energijos sunaudoja kiekvienas prietaisas, padedant nustatyti ir sumažinti didelį energijos suvartojimą.

5.jpg

Saugumas ir patikimumas

„Shelly 1PM Gen3“ užtikrina aukštą saugumo lygį su pažangiu šifravimu. Palaikydami įvairius saugos protokolus, galite būti tikri, kad jūsų duomenys ir įrenginiai yra apsaugoti aukščiausiu lygiu. Be to, įrenginys atrodo stilingai ir minimalistiškai dėl savo kompaktiško dydžio ir raudonos spalvos. Investuokite į „Shelly 1PM Gen3“ šiandien ir atraskite naują komforto ir aplinkos kontrolės dimensiją!

1.jpg

Gamintojas Shelly
Modelis 13:00 Gen3
Matmenys 37 x 42 x 16 mm
Svoris 27 g
Maksimalus varžtų gnybtų sukimo momentas 0,4 Nm
Vielos skerspjūvis 0,2–2,5 mm² (vientisos, vielos ir raištelių tipo jungiamosios detalės)
Laido ilgis be izoliacijos 6-7 mm
Montavimas Sieninė konsolė / įleidžiama dėžutė
Būsto medžiaga plastiko
Spalva raudona
Aplinkos temperatūra veikimo metu -20°C iki 40°C
Aplinkos drėgmė eksploatacijos metu 30% iki 70% santykinis drėgnis
Maksimalus aukštis 2000 m
Maitinimo šaltinis 110-240V ~ 24-30V⎓
Energijos suvartojimas < 1,2 W
Maksimali perjungimo įtampa 240 V ~ 30 V⎓
Didžiausia perjungimo srovė 16 A (240 V~) 10 A (30 V⎓)
Vidinis temperatūros jutiklis Taip
Voltmetras Taip
Ampermetras Taip
Wi-FI protokolas 802,11 b/g/n
Wi-Fi radijo dažnis 2401-2483 МHz
Maksimali Wi-Fi RF galia < 20 dBm
Wi-Fi diapazonas Iki 50 metrų atviroje erdvėje, iki 30 metrų uždaroje erdvėje (priklausomai nuo sąlygų)
Bluetooth versija 4.2
Bluetooth radijo dažnis 2400 - 2483,5 MHz
Didžiausia Bluetooth RF galia <4 dBm
Bluetooth diapazonas Iki 30 metrų atviroje erdvėje, iki 10 metrų uždaroje erdvėje (priklausomai nuo sąlygų)
CPU ESP-Shelly-C38F
Flash atmintis 8 MB
Tvarkaraščių skaičius 20
Webhooks (URL bendrinimas) 20 su 5 URL vienam kabliui
Galimybė padidinti Wi-Fi aprėptį Taip
Scenarijai Taip
MQTT Taip
Šifravimas Taip
Prekė detaliau
Shelly
VN-47884
3800235261798
392 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e