Visos daugiausiai perkamos
Adapter PGYTECH MagSafe for Osmo Mobile
  • Adapter PGYTECH MagSafe for Osmo Mobile

Adapteris PGYTECH MagSafe, skirtas "Osmo Mobile

VN-30834
Pgytech
17,19 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PGYTECH MagSafe adapteris, skirtas Osmo Mobile

Norite susieti savo telefoną su DJI Osmo serijos stabilizatoriumi? Dabar tai galite padaryti lengvai naudodami PGYTECH adapterį. Jo montavimas nesukels jums problemų, be to, jis išsiskiria stipriu magnetu. Taip pat nereikės rūpintis savo išmaniojo telefono išvaizda, nes adapteris puikiai atitiks jo dizainą.

PGYTECH/P-OS-022/3

Patikimas magnis

PGYTECH adapteris buvo sukurtas turint omenyje puikią kokybę, todėl jis išsiskiria stipriu magnetu. Dėl šios priežasties galite greitai pritvirtinti jį prie savo telefono. Be to, DJI Osmo Mobile stabilizatorius lengvai derės su iPgone MagSafe funkcija.

PGYTECH/P-OS-022/4

Naudojimo komfortas

Šis priedas yra ne tik labai funkcionalus, bet ir patogus naudoti. Naudodami PGYTECH adapterį galite greitai pritvirtinti ir nuimti telefoną nuo DJI stabilizatoriaus. Be to, jo storis yra tik 5 mm, todėl jis nepadidins jūsų išmaniojo telefono svorio ir apimties. Taip pat bus lengva nešiotis.

PGYTECH/P-OS-022/7

Gerai apgalvotas dizainas

PGYTECH adapteris buvo pagamintas su didžiausiu kruopštumu, todėl jo kontaktinis paviršius su telefonu buvo pagamintas iš aukštos kokybės gumos. Taip užtikrinama, kad priedas nesugadins. Be to, adapteris yra patvarus ir galingas, todėl gali jums tarnauti labai ilgai.

PGYTECH/P-OS-022/6

Gamintojas PGYTECH
Modelis P-OS-022
Medžiaga aliuminio lydinys
Storis 5 mm
Skersmuo 56 mm
Suderinamumas Osmo mobilusis
Prekė detaliau
Pgytech
VN-30834
6970801339392
24 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e