Visos daugiausiai perkamos
Depilator IPL Ulike Air3 UI06WH (biały)
  • Depilator IPL Ulike Air3 UI06WH (biały)
  • Depilator IPL Ulike Air3 UI06WH (biały)

"Ulike Air3" IPL depiliatorius UI06WH (baltas)

VN-43647
Ulike
302,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ulike Air3 UI06WH IPL epiliatorius (baltas).

Atsisveikinkite su tradiciniais plaukų šalinimo būdais. Ulike Air 3 yra IPL epiliatorius, kuris puikiai tiks tokioms sritims kaip kojos, pažastys, rankos, bikinio sritis arba virš viršutinės lūpos. Gaminys taip pat leidžia pasirinkti iš 3 energijos lygių ir 2 režimų. Be to, tai užtikrina saugų naudojimą. Be to, jame yra aušinimo funkcija, apsauganti nuo nudegimų. Pridedami priedai padės saugiai ir patogiai naudotis „Ulike Air 3“.

3 energijos lygiai

Ulike Air 3 IPL epiliatorius siūlo 3 energijos lygius, todėl jis puikiai tiks įvairių tipų odai. Minkštas lygis pasižymi dideliu švitinimo dažniu ir puikiai tinka jautrioms vietoms, pvz., bikinio zonai, epiliuoti. Tinka jautriai odai ir tamsiai odai. Kūno lygis siūlo šiek tiek silpnesnį švitinimo dažnį ir yra skirtas vidutinio storio plaukams. Tai leis jums epiliuoti tokias vietas kaip pečiai. Kita vertus, naudodami „Powerful“ lygį epiliuosite storesnius plaukelius, pavyzdžiui, ant kojų.

2 darbo režimai

Ulike Air 3 siūlo 2 darbo režimus, kuriuos galite naudoti priklausomai nuo kūno dalies, kurią epiliuojate. Nepertraukiamas režimas tinka didesnėms sritims, pavyzdžiui, rankoms ar kojoms. Kita vertus, naudojant vieną režimą atsikratysite negražių plaukelių virš viršutinės lūpos ir ant pirštų. Pirmąsias 1–2 savaites naudokite epiliatorių 3 kartus per savaitę, kitas 3–5 savaites – du kartus per savaitę. Po 5 savaičių prietaisą naudokite kas 2 ar 4 savaites.

Keli žingsniai norint išlyginti odą

Naudojant Ulike Air 3 nekils problemų. Pirmiausia pašalinkite plaukus nuo visų dalių, kurias norite gydyti epiliatoriumi – tai padaryti naudokite pateiktą skustuvą. Tada prijunkite įrenginį prie maitinimo šaltinio ir užsidėkite apsauginius akinius. Tada įjunkite įrenginį ir nustatykite režimą bei energijos lygį. Užtepkite epiliatorių ant odos ir paspauskite tam skirtą mygtuką. Prietaisas automatiškai išsijungs po 3 minučių nenaudojimo.

Įtraukta

  • IPL epiliatorius
  • maitinimo kabelis
  • adapteris
  • apsauginiai akiniai
  • skustuvas
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas Ulike
Modelis Oras 3
Prekės kodas UI06WH
Spalva baltas
Šviesa IPL
Energijos lygių skaičius 3
Veikimo režimai Nepertraukiamas, vienišas
Aušinimo funkcija taip

Prekė detaliau
Ulike
VN-43647
6971526222037
98 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e