Visos daugiausiai perkamos
Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)
  • Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)
  • Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)
  • Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)
  • Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)
  • Depilator IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)

Depiliatorius IPL Ulike Air 10 UI20 DB (fioletowy)

VN-43649
Ulike
342,62 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ulike Air 10 UI20 DB IPL epiliatorius (violetinė).

Ulike Air 10 stebina savo novatoriškais epiliavimo metodais, kurie suteiks maksimalų patogumą ir pašalins net labiausiai užsispyrusius plaukelius iš bet kurios kūno vietos. Pasirinkite vieną iš keturių režimų, kad pritaikytumėte epiliatorių ir mėgaukitės neskausmingu bei saugiu gydymu dėl vėsinimo ir automatinio odos tipo atpažinimo funkcijų. Komplekte yra reikalingi priedai, padedantys efektyviai atlikti epiliaciją.

Keturi epiliavimo režimai

Epiliatorius Ulike Air 10 leidžia pasirinkti iš 4 skirtingų režimų, priklausomai nuo to, kokio epiliavimo jums reikia. Greitas režimas idealiai tinka nedideliems pataisymams (pvz., plaukų šalinimui virš viršutinės lūpos), normalus režimas lygina plonus plaukus (pvz., nuo rankų), aukštas režimas yra būtinas, kai norite atsikratyti tankesnių plaukų (pvz. iš po pažasties), o AutoGlide režimas leidžia pašalinti plaukus nuo viso kūno, o jo procesas trunka vos 10 minučių (idealiai tinka epiliuojant kojas ar krūtinę).

Paprastas ir patogus epiliavimas

Įranga užtikrina saugų ir malonų plaukų šalinimą dėl SHR, kuris leidžia lengvai atsikratyti net labiausiai užsispyrusių plaukelių, o naujoviška odos apsaugos technologija tiksliai nustato kiekvieną veido spalvą ir automatiškai reguliuoja procedūros galią, kad ją atliktų saugiai. Be to, epiliatorius palaiko aušinimo sistemą, kuri palaiko 18°C temperatūrą viso kūno epiliacijos metu net po 30 minučių. Apsaugo odą, apsaugo nuo nudegimų ir po kiekvienos procedūros oda atrodo kaip nauja.

Atlikimas aukščiausiu lygiu

Epiliatorius stebina galingu 26 J išėjimu per 4 impulsų seriją, kuri padeda pašalinti net labiausiai užsispyrusius plaukus. Šis puikus turtas užtikrina, kad „Ulike Air 10“ modelis patenkins net reikliausią vartotoją ir stulbinančiais rezultatais.

Pažangiausia IPL technologija

IPL (Intense Pulsed Light) technologija, kurią palaiko epiliatorius, remiasi intensyviu ksenono lempos apšvietimu, įtaisytu įrenginio galvutėje. Jis nukreiptas į melaniną, todėl jo veiksmingumas priklauso nuo melanino lygio odoje ir plaukuose. Tie, kurių oda yra šviesi ir turi tamsius plaukus, pastebės labiausiai patenkinamus rezultatus, nes tokiu atveju melaninas lengvai pasisavinamas šviesoje. Norint gauti didžiausią pasitenkinimą ir mėgautis saugiu bei patogiu naudojimu, verta pažvelgti į vartotojo vadove pateiktą suderinamumo lentelę.

Patenkinami rezultatai

Naudodami epiliatorių Ulike pastebėsite stebinančius rezultatus jau po 2 gydymo savaičių. Remiantis klinikiniais SGS laboratorijos rezultatais, plaukų augimas sulėtėja iki 73,33%, vidutinis plaukų ilgis sumažėja 83,28%, o plaukų tankio sumažėjimas siekia įspūdingą 96,52%. Dėl šios puikios statistikos epiliatorius yra patikimas ir garantuoja pasitenkinimą produktu.

Patogus ir patogus naudoti

Ulike Air 10 epiliatorius itin patogus naudoti ir yra kompaktiško dydžio, todėl jį lengva pasiimti su savimi keliaujant. Pakuotėje yra maišelis su virvele, į kurį galite supakuoti įrangą, todėl epiliatorių galėsite naudoti bet kur.

Įtraukta

  • Depiliatorius
  • Adapteris
  • Maitinimo laidas
  • Vartotojo vadovas
  • Skustuvas
  • Apsauginiai akiniai
  • Krepšys su laidu
Gamintojas Ulike
Modelis Air 10 UI20 DB
Spalva violetinė
Matmenys 206,73 mm x 68,68 mm x 54,29 mm
Maitinimo įvestis 24V
Energijos lygis 1-10
Bangos ilgis 550nm ~ 1200nm
Išėjimo energija 5,0 J ~ 26,0 J
Energijos tankis 1,28 J/cm2 ~ 6,66 J/cm2
Pulso trukmė 0,4 ms ~ 2,0 ms
Programinės įrangos versija V1.0
Darbinė temperatūra 5°C ~ 30°C
Laikymo temperatūra -10°C ~ 55°C
Aušinimo temperatūra 18°C
Veikimo režimų skaičius 4
Prekė detaliau
Ulike
VN-43649
6974667821503
89 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e