Visos daugiausiai perkamos
Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)
  • Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)
  • Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)
  • Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)
  • Stylus Nillkin iSketch S3 for tablet Samsung (black)

Rašiklis "Nillkin iSketch S3", skirtas planšetiniam kompiuteriui "Samsung" (juodas)

VN-44503
Nillkin
20,63 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Nillkin iSketch S3 rašiklis, skirtas Samsung planšetiniam kompiuteriui (juodas)

Ar jums patinka piešti planšetiniame kompiuteryje? O gal dažnai kuriate užrašus? Nillkin iSketch S3 rašiklis jums tikrai pravers! 4096 slėgio jautrumo lygiai užtikrina sklandų veikimą tiek rašant, tiek piešiant. Padidintas pakreipimo jautrumas leidžia tiksliai valdyti brėžinių detales, o specialiai pritaikytas pluošto antgalis tarnaus ilgai. Rašiklis taip pat palaiko slankiojantį langą efektyviam biuro ir kūrybiniam darbui, o dėl elektromagnetinės indukcijos technologijos jo nereikia įkrauti, kad būtų galima nepertraukiamai naudotis.

Tikslumas be kompromisų

Nesvarbu, ar dirbate su iliustracijomis, ar techniškai sudėtingomis diagramomis, „iSketch S3“ tikrai pateisins jūsų lūkesčius. Padidintas pakreipimo jautrumas leidžia tiksliai valdyti piešinių detales, o tai yra neįkainojama kuriant meninius kūrinius ar tikslius užrašus. Tai leidžia sukurti sklandų perėjimą tarp storų ir plonų linijų!

Biuro darbo efektyvumas

Plunksna ne tik palaiko kūrybinius projektus, bet ir palengvina darbą biure, nes palaiko slankiojo lango komandas. Tiesiog priartinkite antgalį prie ekrano, paspauskite šoninį mygtuką ir iškart pasiekite komandų meniu. Tai idealiai tinka visiems, kuriems reikia greitos prieigos prie funkcijų ir įrankių, nesvarbu, ar dirbate su dokumentais ar pristatymais.

Unikalus dizainas patogiam naudojimui

Plonas rašiklio dizainas užtikrina patogų sukibimą net ir ilgai naudojant, todėl galite dirbti nepavargdami ir nepertraukiamai užbaigti savo projektus. Dėl magnetinio dizaino jį galėsite saugiai laikyti planšetinio kompiuterio šone nesijaudindami, kad jį pamessite. Be to, dėl elektromagnetinės indukcijos technologijos rašiklio nereikia įkrauti, todėl nereikia dažnai jungti.

Į kainą įskaičiuota:

  • rašiklis
  • keičiamas antgalis x3
Gamintojas Nillkinas
Spalva Juoda
Medžiaga ABS + PC
Svoris 9 g
Matmenys Ø8,2 x 147 mm

Prekė detaliau
Nillkin
VN-44503
6902048280021
44 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e