Visos daugiausiai perkamos
Genius Rig Freewell for iPhone 15 Pro Max
  • Genius Rig Freewell for iPhone 15 Pro Max
  • Genius Rig Freewell for iPhone 15 Pro Max

"Genius Rig Freewell", skirta "iPhone 15 Pro Max

VN-45915
Freewell
129,86 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

„Freewell“ laikiklis, skirtas „iPhone 15 Pro Max“.

Freewell laikiklis iPhone 15 Pro Max yra universalus ir pažangus įrankis, kuris pavers jūsų išmanųjį telefoną profesionaliu vaizdo įrašymo įrenginiu. Dėl naujoviško „SnapClamp“ mechanizmo telefono tvirtinimas vyksta greitai ir saugiai, o komplekte esantys priedai, tokie kaip trikojis ir „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultas, puikiai veiks įvairiuose filmavimo scenarijuose. Dėl viso to jis yra puikus rinkinys vlogeriams, „YouTube“ nariams ir kt.

Pridedami papildomi laikikliai

Komplekte yra tvirtas TriGenius trikojis, leidžiantis ant jo pritvirtintą telefoną pasukti 360°. Taigi galite lengvai sukurti unikalius kadrus iš skirtingų perspektyvų! Taip pat gausite 26,2 cm ilgio MonoGenius laikiklį, kuris puikiai tinka asmenukėms ir daugeliui kitų įdomių kadrų.

Patogus nuotolinio valdymo pultelis

Taip pat pakuotėje rasite nedidelį GeniusRemote Bluetooth nuotolinio valdymo pultelį, kuris leidžia patogiai pradėti arba sustabdyti įrašymą net 10 metrų atstumu. Taip pat galite lengvai pritvirtinti prie pasirinkto laikiklio. Gaukite daugiau judėjimo laisvės filmuodami ir visą dėmesį sutelkite į turinio kūrimą!

Išplečiamos sąsajos

Laikiklis turi 11 1/4" srieginių skylių, 6 greito tvirtinimo prievadus, 5 šaltų batų adapterius ir lizdą Freewell magnetiniam filtrui ir F serijos objektyvui. Tai leidžia išplėsti visą rinkinį papildomais priedais, taip padidindamas jo funkcionalumą ir universalumą.

Lengva ir patvari konstrukcija

Priedas buvo pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, todėl jis buvo labai lengvas, tačiau patvarus. Jo transportavimas nesukels jums problemų – nesunkiai susidėsite į kuprinę. Be to, jo rankenos sukasi 360°, todėl galite pritaikyti ją pagal savo poreikius ir scenarijaus reikalavimus.

Įtraukta

  • Rankena
  • Trikojis
  • Vienakojis rankena
  • Bluetooth nuotolinio valdymo pultas
Gamintojas Freewell
Modelis FW-IP15PM-GVK
Medžiaga Aliuminio lydinys + silikonas
Bluetooth nuotolinio valdymo pulto maitinimo šaltinis CR1632 baterija
Rankenos svoris 132 g
Vienakojų laikiklio svoris 195 g
Trikojo svoris 233 g
Suderinamumas iPhone 15 Pro Max
Prekė detaliau
Freewell
VN-45915
6972971865213
5 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e