Visos daugiausiai perkamos
Smart Led Light Strip Sonoff L2 Lite 5m
  • Smart Led Light Strip Sonoff L2 Lite 5m
  • Smart Led Light Strip Sonoff L2 Lite 5m

"Smart Led" šviesos juosta "Sonoff L2 Lite" 5 m

VN-23422
Sonoff
15,03 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Išmanioji LED juostelė Sonoff L2 Lite

Pasirūpinkite unikalia atmosfera. 5 m ilgio Sonoff L2 Lite LED juosta itin lengvai montuojama ir puikiai papuoš bet kurią patalpą. Naudodami eWeLink programėlę galite rinktis iš 16 milijonų šviesių spalvų, naudoti esamas scenas ir netgi susikurti savo. Taip pat galite lengvai nustatyti savo įrenginio darbo grafiką. Juostą taip pat galite valdyti balsu – gaminys suderinamas su Google Assistant ir Amazon Alexa.

Lengva surinkti ir naudoti

Juostos montavimas jums nesukels problemų. L2 Lite yra itin lankstus ir lipnus – tereikia klijuoti pasirinktoje vietoje. Jo ilgis – 5 m, bet prireikus galima nupjauti. Patogus juostos valdymas nuotoliniu būdu galimas dėl eWeLink programos ir pridedamo nuotolinio valdymo pulto. Jums nereikės nerimauti dėl galimo interneto ryšio dingimo – įrenginys palaiko Bluetooth 5.0, todėl galėsite jį lengvai valdyti nuotoliniu būdu beveik bet kokioje situacijoje.

Sureguliuokite apšvietimą pagal savo lūkesčius

Speciali programa leidžia patogiai valdyti apšvietimą. Su juo galima nustatyti norimą šviesos ryškumą ir spalvinę temperatūrą, taip pat rinktis iš 16 milijonų RGB spalvų. Dėl to galite lengvai sukurti fantastišką atmosferą bet kokiai progai. Kino vakaras, o gal Kalėdų vakarienė su šeima? Taip pat galima sinchronizuoti juostą su muzika. Tai puikus sprendimas vakarėliui – šokite ir stebėkite, kaip su jumis šoka šviesos!

Pasirinkite iš galimų scenų

Dabar galite dar geriau pritaikyti apšvietimą prie progos. Programa leidžia pasirinkti iš 21 išmaniosios scenos, kuri padės pabrėžti bet kokios situacijos pobūdį. Pavyzdžiui, žvakių režimas puikiai tinka romantiškai vakarienei. Ar tarp galimų variantų neradote sau tinkamiausio sprendimo? Paruoškite savo! Naudodami programą galite sukurti iki 8 „pasidaryk pats“ scenų.

Galimas valdymas balsu

Tavo rankos pilnos ir tau gali prireikti šviesos? O gal norite išjungti apšvietimą ir nenorite keltis iš patogios lovos? Jokių problemų – net nereikia griebtis telefono! „L2 Lite“ LED juosta suderinama su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“ balso asistentais. Taigi galite patogiai jį valdyti naudodami atitinkamas komandas. Užtenka kelių žodžių, kad įjungtumėte šviesą, paryškintumėte, išsirinktumėte mėgstamą spalvą ar pakeistumėte spalvos temperatūrą.

Sukurkite darbo grafikus

Programa taip pat leidžia sudaryti LED juostų darbo grafikus. Galite lengvai nustatyti, kad jis tam tikru metu įsijungtų ir išsijungtų automatiškai. Panašus sprendimas tiks ne tik namuose, bet ir, pavyzdžiui, parduotuvėje ar kavinėje. Suprogramuokite L2 Lite taip, kad jis veiktų Jūsų patalpų darbo valandomis ir būkite tikri, kad atkreips praeivių dėmesį!

Įskaitant

  • LED juostelė L2 Lite
  • Nuotolinio valdymo pultas
  • Maitinimo adapteris
  • Išmanusis Wi-Fi valdiklis

Specifikacija

Gamintojas Sonoffas
Modelis L2 Lite
Ilgis 5 m
Įėjimo įtampa DC 12V
Medžiaga FPCB
Šviesos diodų skaičius 30 LED/m
Šviesos srautas ≥300 lm/m
Šviesos paskirstymo kampas 140 °
Darbo aplinkos drėgmė ≤95 %
Darbinė temperatūra -15 ° C - 50 ° C
IP apsaugos klasė IP20
Palaikomos sistemos Android, iOS
Bevielis internetas IEEE 802.11 b 2.4G
Bluetooth versija 5.0 BLE
„Wi-Fi“ valdiklio įvesties įtampa DC 5-12V
„Wi-Fi“ valdiklio galia 24 vatai
Nuotolinio valdymo maitinimo šaltinis CR2025 baterija (3V)
Nuotolinio valdymo pulto mygtukų skaičius 24
Maitinimo adapterio įvesties srovė 100-240V AC 50/60 Hz 0,6 A maks.
Maitinimo adapterio išėjimo srovė DC 12V (24W)
Prekė detaliau
Sonoff
VN-23422
6920075776713
1439 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e