Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Dash camera Botslab G300H Pro 2304p@30fps
  • Dash camera Botslab G300H Pro 2304p@30fps
  • Dash camera Botslab G300H Pro 2304p@30fps

Prietaisų kamera Botslab G300H Pro 2304p@30fps

VN-45373
Botslab
68,96 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Botslab G300H Pro 2304p@30fps vaizdo registratorius

Botslab Dash Cam G300H Pro vaizdo registratorius užtikrina aukščiausios kokybės įrašus dėl savo 2K FHD raiškos. Prietaisas turi daugybę funkcijų, kurios padidina komfortą ir saugumą vairuojant. Dėl integruoto GPS, plataus žiūrėjimo kampo (140°), ADAS technologijos ir aukštos kokybės naktinio įrašymo kiekvienas vairuotojas kelyje gali jaustis labiau pasitikintis.

4.jpg

2K FHD raiška ir naktinis įrašymas

„Botslab G300H Pro“ įrašo vaizdo įrašą 2K raiška, todėl užfiksuojamos net smulkiausios detalės. Vaizdo registratorius efektyviai fiksuoja transporto priemonių valstybinių numerių numerius ir kitus svarbius elementus, kurie reikalingi susidūrimo ar kitų įvykių kelyje atveju. „Sony Starvis“ jutiklis užtikrina aiškų vaizdą net naktį, užtikrindamas aiškius ir detalius įrašus, nepaisant apšvietimo sąlygų.

8.jpg

ADAS technologija ir 24/7 parkavimo stebėjimas

Naudodamas ADAS technologiją, vaizdo registratorius įspėja apie artėjančius pėsčiuosius ir įspėja, kai priekyje juda transporto priemonė, todėl kelyje esate saugesni ir išvengsite galimų susidūrimų. Galima reguliuoti balso pranešimų garsumo lygį ir visiškai išjungti funkciją. Be to, įrenginys siūlo 24 valandų parkavimo stebėjimą ir fiksuoja incidentus net automobiliui stovint. Tačiau, kad ši funkcija veiktų, būtina įrengti papildomus laidus, kurie nėra komplekte.

2.jpg

Platus žiūrėjimo kampas ir vietos sekimas

140° žiūrėjimo kampo vaizdo registratorius Botslab G300H Pro fiksuoja platesnę sritį. Padidinta perspektyva padeda tiksliau užfiksuoti įvykius, o tai svarbu situacijose, kai reikia analizuoti įrašus. Integruotas su Google Maps dėka integruotas GPS modulis leidžia tiksliai sekti maršrutą. Kiekviena kelionė įrašoma vietos tikslumu, o tai gali būti labai naudinga, jei reikia išanalizuoti maršrutą.

11.jpg

Įrašų apsauga ir ciklo įrašymas

Integruotas G jutiklis automatiškai apsaugo įrašus, jei aptinkamas staigus smūgis ar susidūrimas. Taip užtikrinama, kad svarbūs įrašai nebus perrašyti ar prarasti. Vaizdo registratorius Botslab G300H Pro taip pat palaiko ciklinį įrašymą, o tai reiškia, kad nauji įrašai automatiškai pakeičia seniausius ir užtikrina nepertraukiamą stebėjimą, nereikia rankiniu būdu ištrinti failų.

9.jpg

Sprendimai patogumui

Tiesioginio vaizdo funkcija leidžia stebėti eismo situaciją realiu laiku iš mobiliosios programėlės, todėl avarinėse situacijose lengviau nedelsiant reaguoti. Vaizdo įrašymo įrenginys palaiko iki 128 GB talpos „MicroSD“ korteles, todėl yra pakankamai vietos jūsų įrašams. Taip būsite tikri, kad visos svarbios akimirkos bus išsaugotos.

7.jpg

OTA atnaujinimai ir kompaktiškas dizainas

Reguliarūs OTA (Over-The-Air) atnaujinimai užtikrina, kad Botslab G300H Pro visada naudotų naujausias funkcijas. Atnaujinimo procesas yra paprastas ir greitas. Įrenginys taip pat turi kompaktišką dizainą, todėl jį lengva sumontuoti ir nepadaryti iš kelio vairuojant. Montavimas vyksta be vargo – tiesiog pritvirtinkite vaizdo registratorių prie priekinio stiklo ir prijunkite prie maitinimo šaltinio.

5.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Botslab G300H Pro vaizdo registratorius
  • Automobilinis pakrovėjas
  • USB maitinimo kabelis
  • Montavimo įrankis
  • Elektrostatinė plėvelė
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Botslab
Modelis G300H Pro
Žiūrėjimo kampas 140°
Integruotas GPS taip
ADAS technologija taip
Jutiklis Sony Starvis
Naktinis įrašas taip
Parkavimo stebėjimas taip
Vietos stebėjimas taip
Avarinio įrašymo apsauga taip
Ciklo įrašymas taip
Tiesioginė peržiūra taip
OTA atnaujinimai taip
Jungtys MicroSD, USB
Atminties kortelės talpa iki 128GB
Prekė detaliau
Botslab
VN-45373
6974772421292

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e