Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Adaptable Inflatable Bath Babymoov Aqua Dots
  • Adaptable Inflatable Bath Babymoov Aqua Dots

Pritaikoma pripučiama vonia Babymoov Aqua Dots

VN-45870
Babymoov
24/6L mėn.
34,91 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Babymoov Aqua Dots pripučiama vonia

Pripučiama vonelė Babymoov Aqua Dots yra puikus sprendimas tėvams, kuriems reikia praktiško ir kompaktiško kūdikio maudymosi gaminio. Dėl prieinamos sėdynės ją galima naudoti praktiškai nuo gimimo – o kai mažylis paaugs, tiesiog nuimkite ir išardykite, kad pritaikytumėte savo poreikiams.

Komfortas ir saugumas

Babymoov Aqua Dots yra su pripučiamomis grindimis, kad jūsų kūdikiui būtų patogu maudytis. Sistema su atbuliniu vožtuvu neleidžia orui išeiti, todėl gaminys yra stabilus ir saugus. Be to, integruotą vonios sėdynę galima nuimti, todėl galėsite pritaikyti vonią pagal vaiko poreikius.

Lengva ištuštinti ir valyti

Praktiškoje Babymoov Aqua Dots vonioje yra dugne integruotas kištukas, todėl ją lengva ištuštinti ir valyti. Tai leidžia lengvai ir patogiai išlaikyti gaminį švarų, o tai ypač svarbu kasdieniniam naudojimui.

Idealiai tinka naudoti lauke

Vonia Babymoov Aqua Dots puikiai tinka naudoti ir lauke. Kai geras oras, jis gali veikti kaip irklavimo baseinas, suteikiantis papildomos pramogos ir vėsinimo mažyliams. Jo kompaktiškas dydis ir lengvas nešiojamumas reiškia, kad galite maudyti savo kūdikį bet kur, nesvarbu, ar esate namuose, atostogaujate ar iškyloje.

Gamintojas Babymoovas
Modelis A019410
Medžiaga PVC
Matmenys 80 x 52 x 21 cm
Svoris 1,1 kg

Prekė detaliau
Babymoov
VN-45870
3661276175259
23 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e