Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit (red)
  • Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit (red)
  • Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit (red)
  • Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit (red)
  • Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit (red)

Povandeninis motoroleris "Waydoo Subnado" - pradinis rinkinys (raudonas)

VN-46385
Waydoo
24/6L mėn.
443,42 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Waydoo Subnado povandeninis paspirtukas - starto rinkinys (raudonas)

Tyrinėkite žavų povandeninį pasaulį visiškai nauju būdu! Waydoo Subnado povandeninis motoroleris suteiks jums nepamirštamų įspūdžių vandenyje. Jis lengvas ir kompaktiškas, todėl jį nesunkiai transportuosite, o dėl paprasto veikimo jis bus sėkmingas ir vaikams. Lengvai važiuokite povandeninėmis erdvėmis naudodami intuityvius valdiklius ir pasirinkdami iš 3 greičio lygių. Be to, įrenginys palaiko greitą įkrovimą ir siūlo powerbank funkciją. Su Subnado jūsų nuotykiai po vandeniu bus dar įdomesni!

Lengvas, nešiojamas dizainas

Subnado povandeninis motoroleris gali jus lydėti beveik visur. Jis sveria tik 1,4 kg, o jo išmatavimai tik apie 38 x 6 cm – transportuoti nebus jokių problemų! Tiesiog įdėkite jį į kuprinę ar kelioninį krepšį ir pasiimkite su savimi į kitą kelionę. Negana to, įrenginio akumuliatoriaus talpa siekia 98 Wh, todėl jį galėsite nešiotis ir į lėktuvą. Keliaukite kur norite ir kaip norite – su Subnado pamiršite apribojimus.

Intuityvus valdymas

Išlaisvinkite rankas ir pasinerkite į nuotykius po vandeniu. Naujoviškas paspirtuko dizainas leidžia jį valdyti sklandžiai ir laisvai naudojant tik pirštus – sužinokite, kaip tai lengva ir patogu. Tam nereikia specialaus mokymo – užtenka šiek tiek praktikos! Su Subnado tyrinėti povandenines erdves tampa maloniau nei bet kada anksčiau. Ar neturite tinkamų nardymo pažymėjimų ir sertifikatų? O gal tiesiog norite aktyviai leisti laiką su savo vaikais? Jokių problemų – Subnado taip pat puikiai tiks įprastame baseine, todėl maudytis bus lengva ir smagu. Jis taip pat puikiai tinka nardymui. Svarbu tai, kad paspirtuką saugiai naudos ir vaikai.

Greito surinkimo sistema – daug galimybių

Pamirškite apie sudėtingą ir daug laiko reikalaujantį reikalingos įrangos montavimą! Dėl greito tvirtinimo sistemos Subnado paspirtukas gali greitai pradėti veikti, o jūs būsite pasiruošę kitai kelionei po vandeniu vos per kelias akimirkas. Taip pat yra įvairių adapterių, kurie leidžia, pavyzdžiui, pritvirtinti įrenginį prie rankų ar kojų. Pasirinkimas yra jūsų!

Užfiksuokite savo povandeninio nuotykio prisiminimus

Įrašykite savo povandeninį nuotykį ir iš naujo aplankykite įsimintiniausias jo akimirkas ne tik prisiminimuose! Turite specialų laikiklį (1/4-20 UNC), kuris leidžia ant paspirtuko pritvirtinti iki 3 priedų, pavyzdžiui, GoPro kamerą ir papildomą apšvietimą. Pasinaudokite šia galimybe ir paruoškite vienetinę filmuotą medžiagą!

Pasinerkite dar giliau – patobulinta maitinimo sistema

Plaukti su srove arba prieš srovę be menkiausių pastangų. Subnado yra aprūpintas aliuminio lydinio korpusu ir patobulinta pavaros sistema, leidžiančia pasiekti iki 1,4 m/s greitį (į priekį). Išlaisvinkite įspūdingą greitį ir patirkite jaudulį! Tačiau tai dar ne viskas – paspirtukas leidžia pasinerti net į 60 metrų gylį, o tai reiškia, kad juo sėkmingai naudosis ir pažengę narai. Dėl ko Subnado gali užtikrinti tokį puikų našumą? Paspirtukas naudoja 4 menčių sraigtą, todėl jis siūlo iki 23 % didesnį efektyvumą lyginant su standartiniais 3 ašmenų sprendimais. Jame taip pat buvo sumontuotos specialiai suprojektuotos statoriaus mentės, kurios leido varymo sistemai padidinti savo galimybes apie 5%.

Greitas įkrovimas, powerbank funkcija

Patentuotos Waydoo technologijos dėka paspirtuką įkrauti nuo 0% iki 100% užtrunka tik apie 1,2 valandos. Jums nereikės ilgai laukti, kol jis bus paruoštas kitai povandeninei ekspedicijai! Savo ruožtu jo veikimo laikas yra iki 56 minučių. Tačiau tai dar ne viskas – įrenginys gali veikti ir kaip maitinimo blokas. Su jo pagalba galite įkrauti savo išmanųjį telefoną ar nešiojamąjį kompiuterį iki 100 vatų galia.

Įtraukta

  • Subnado povandeninis motoroleris
  • Priedas priedams tvirtinti
  • Standartinis nykščio valdiklis
  • Pirštų apsauga
  • Pečių laikiklis
  • Rankena
  • Rankenos laikiklis
  • Pavaros komponentas
  • Varžtas M4X8
  • Atsarginis O žiedo sandariklis 8x2,4
  • 4x Atsarginis O žiedo sandariklis 7,5x1
  • 2x atsarginis O žiedas 26x2 tarpiklis
Gamintojas Waydoo
Vardas Subnado-povandeninis motoroleris
Modelis 5010000090
Spalva Raudona
Greičio lygiai 3
Maksimalus greitis 1,4 m/s
Maks. veikimo laikas 56 min
Maks. gylis 60 m
Atsparumas vandeniui IP68, iki 60 m
Baterijos tipas Li-Ion
Baterijos talpa 98 Wh
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,2 val
Medžiaga EPP, aliuminio lydinys, derva
Matmenys 377 x 70 x 70 mm

Prekė detaliau
Waydoo
VN-46385
6974416940851
18 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e