Visos daugiausiai perkamos
Karaoke set for kids BlitzWolf BM-K10 (beige)
  • Karaoke set for kids BlitzWolf BM-K10 (beige)

Karaokė rinkinys vaikams BlitzWolf BM-K10 (smėlio spalvos)

VN-44274
Blitzwolf
28,83 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

BlitzWolf BM-K10 karaokės rinkinys vaikams (smėlio spalvos).

„BlitzMax BM-K10 Karaoke for Kids“ yra idealus įrenginys, kuriame dera puiki garso kokybė, interaktyvūs šviesos ir garso efektai bei patogumas. Tai leidžia vaikams mėgautis dainavimu ir grojimu, sukuriant nepamirštamų akimirkų tiek namuose, tiek vakarėliuose.

Puiki garso kokybė

„BlitzMax BM-K10“ naudoja pažangią garso pagerinimo technologiją, kuri užtikrina iki 120 dB garsumą ir perdavimą. 1,7 colio garsiakalbiai siūlo aiškų, ryškų 3D erdvinį garsą ir gilius žemuosius dažnius, kad galėtumėte mėgautis visapusiška muzika. Dėl to kiekviena daina skamba profesionaliai ir leidžia vaikams pasijusti tikromis žvaigždėmis.

Interaktyvios šviesos ir garso efektai

Vaikų karaokė BlitzMax BM-K10 turi 7 skirtingų spalvų LED lempučių režimus ir 5 garso efektus. Šviesos pulsuoja muzikos ritmu, sukurdamos dinamišką ir gyvą atmosferą. Tai daro kiekvieną vakarėlį dar ypatingesnį ir skatina vaikus dainuoti bei šokti.

Ilgas veikimo laikas

Integruota įkraunama baterija užtikrina iki 5-6 valandų nepertraukiamo žaidimo laiko. Tai reiškia, kad vaikai gali mėgautis dainavimu per gimtadienį, iškylą ar kitą veiklą lauke, nereikėdami dažnai krauti įrenginio. Be to, įkrovimo laikas yra tik 2 valandos, todėl galite greitai grįžti prie žaidimo, kai rinkinio energija baigiasi.

Daugiafunkcinis prijungimo būdas

„BlitzMax BM-K10“ turi naujausią „Bluetooth 5.3“ lustą, leidžiantį greitai susieti ir palaikyti stabilų ryšį su įvairiais įrenginiais. Be Bluetooth, įrenginys taip pat palaiko TF korteles ir AUX jungtis, leidžiančias lengvai prisijungti prie mobiliųjų telefonų, kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir kitų įrenginių.

Puikus dovanos pasirinkimas

Stilingas dizainas ir patrauklios spalvos BlitzMax BM-K10 yra ideali dovana vaikams nuo 3 iki 12 metų. Tai ne tik puikus būdas linksmintis, bet ir būdas išreikšti rūpestį bei meilę. Padovanokite šį mini karaoke savo vaikui ir leiskite jam mėgautis dainavimu bei linksmybėmis.

Įtraukta

BlitzMax BM-K10 Mini nešiojamasis Bluetooth garsiakalbis x 1

Belaidžiai mikrofonai x 2

C tipo įkrovimo kabelis x 1

Vartotojo vadovas x 1

Prekės ženklas BlitzMax
Modelis BM-K10
Spalva Smėlio spalvos
Svoris apie 750 g
Matmenys 12,8 x 7,2 x 11,4 cm
Garsumo valdymas Taip
Palaikomi profiliai HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Perdavimo atstumas 10m
Įkrovimo laikas (h) 2h
Muzikos laikas 5-6h

Prekė detaliau
Blitzwolf
VN-44274
5906168436888
17 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e