Visos daugiausiai perkamos
TESSAN Power strip TPS02-DE-C
  • TESSAN Power strip TPS02-DE-C

TESSAN maitinimo juosta TPS02-DE-C

VN-45046
Tessan
34,92 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TESSAN TPS02-DE-C maitinimo juosta

TESSAN TPS02-DE-C maitinimo juostelė yra išskirtinai funkcionalus sprendimas tiems, kuriems reikalingas patikimas maitinimo šaltinis biure, namuose ar kitose vietose, kur svarbus erdvės organizavimas. Dėl modernaus minimalistinio dizaino jis puikiai dera prie bet kokio interjero, nepažeidžiant jo estetikos. Turėdami galimybę per Schuko lizdus prijungti net 12 įrenginių ir dar 3 USB prievadus, vienu metu galite lengvai maitinti daugybę įrenginių.

Naudojimo universalumas

Įrengtas 12 Schuko lizdų ir 3 USB prievadai (2 x USB-A ir 1 x USB-C), TESSAN TPS02-DE-C maitinimo juosta leidžia vienu metu prijungti kelis įrenginius, todėl tai yra idealus pasirinkimas biure ar namuose. Galite patogiai maitinti savo kompiuterį, išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ir kitus elektroninius įrenginius, tuo pačiu būdami tvarkingi laidai.

Greitas įkrovimas

USB prievadai suteikia pakankamai energijos, kad būtų galima greitai įkrauti įvairius įrenginius. USB-C prievadas suteikia 3A, kuris garantuoja greitą įvairių modelių išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių įkrovimą. Taip sutaupysite laiko ir užtikrinsite, kad jūsų įrenginiai visada bus paruošti naudoti.

Praktiškas dizainas

TESSAN TPS02-DE-C išsiskiria apgalvotu dizainu. Kompaktiška juostos konstrukcija leidžia sutaupyti vietos ir lengvai pasiekti kiekvieną lizdą ir prievadą. Integruotas kabelių organizavimo sprendimas padeda išlaikyti jūsų stalo tvarką, o tai ypač svarbu darbo vietose.

Patvarumas ir saugumas

TESSAN TPS02-DE-C maitinimo juostelė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja ilgalaikį naudojimą. Integruota apsauga nuo viršįtampių ir perkrovų užtikrina prijungtų įrenginių saugumą, apsaugo juos nuo pažeidimų.

Gamintojas Tessanas
Modelis TPS02-DE-C
Spalva Baltas
Schuko lizdų skaičius 12
USB prievadų skaičius 2 x USB A (5 V, 2,4 A), 1 x USB C (5 V, 3 A)

Prekė detaliau
Tessan
VN-45046
6975799317377
41 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e