Visos daugiausiai perkamos
Magnetic adapter Essager Ruijie
  • Magnetic adapter Essager Ruijie
  • Magnetic adapter Essager Ruijie

Magnetinis adapteris Essager Ruijie

VN-45445
Essager
7,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Essager Ruijie magnetinis adapteris

Essager Ruijie USB-C magnetinis adapteris siūlo 100 W galią, LED indikatorių, stiprų magnetizmą ir platų suderinamumą su įvairiais įrenginiais. Priedas taip pat palaiko duomenų perdavimą iki 20Gbps ir 4K/60Hz vaizdo perdavimą.

Greitas įkrovimas

Essager Ruijie adapteris, kurio įkrovimo galia siekia iki 100 W (20V/5A), leidžia greitai ir efektyviai įkrauti tokius įrenginius kaip „MacBook“. Priedas palaiko PD3.0 protokolą, todėl energijos atnaujinimas visada vyksta efektyviai ir saugiai.

Duomenų perdavimas

„Essager Ruijie“ leidžia perduoti duomenis iki 20 Gbps, nes palaiko USB3.2 standartą – idealiai tinka tiems, kurie dirba su dideliais failais. Adapteris taip pat palaiko kitus USB standartus, tokius kaip USB3.2 Gen2 (10Gbps) ir USB3.2 Gen1 (5Gbps), užtikrinant platų suderinamumą.

Aukšta vaizdo kokybė

Adapteris palaiko 4K/60Hz vaizdo perdavimą, leidžiantį žiūrėti didelės raiškos vaizdo įrašą be jokių trukdžių. Džiaukitės aiškiais ir detaliais vaizdais dirbdami, žiūrėdami filmus ar pristatydami pristatymus.

Praktiniskonstrukcja

Integruotas LED indikatorius rodo ryšio būseną, todėl lengva stebėti įrenginio būseną. Adapteris pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio, užtikrinančio ilgaamžiškumą ir atsparumą mechaniniams pažeidimams. Paviršiaus apdailai naudojamas elektrolitinis procesas garantuoja elegantišką išvaizdą ir apsaugą nuo korozijos.

Stiprus magnetizmas ir patogus naudojimas

Stiprūs magnetai, įmontuoti į adapterį, užtikrina stabilų ryšį su įrenginiu be rizikos atsitiktinai atjungti. Magnetinė jungtis taip pat leidžia lengvai prijungti ir atjungti įrenginius, padidindama naudojimo patogumą. Priedas taip pat gali būti naudojamas kaip dulkių dangtelis, apsaugantis prievadus nuo šiukšlių.

Gamintojas Essager
Gamintojo kodas EZJCX-RJ0G
Jungtis USB-C
Duomenų perdavimo greitis 20 Gbps
Medžiaga cinko lydinys
Matmenys 27 x 11,6 x 18 mm

Prekė detaliau
Essager
VN-45445
6975253971824
12 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e