Visos daugiausiai perkamos
Genki Covert Dock 2
  • Genki Covert Dock 2
  • Genki Covert Dock 2
  • Genki Covert Dock 2
  • Genki Covert Dock 2

"Genki Covert Dock 2

VN-45810
Genki
48,63 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Genki Covert Dock 2“ prijungimo stotelė

„Genki Covert Dock 2“ yra moderniausia prijungimo stotelė, kurioje 45 W įkroviklio funkcija sujungiama su visaverčiu 4K HDMI doku. Sukurta atsižvelgiant į mobiliuosius vartotojus, ji siūlo platų palaikymą įvairiems įrenginiams, pvz., žaidimų konsolėms, nešiojamiesiems kompiuteriams, planšetiniams kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams. Dėl savo kompaktiško dydžio ir integruoto funkcionalumo Covert Dock 2 idealiai tinka žaidėjams ir profesionalams, kurie dažnai keliauja ir kuriems reikia nešiojamo medijos centro.

Didelis įkrovimo našumas

„Covert Dock 2“ naudoja pažangią „GaN“ technologiją, kad tiektų iki 45 W galios, kurios pakanka maitinti net reikliausius nešiojamuosius įrenginius, tokius kaip „Steam Deck“ ir „Nintendo Switch“. Tai leidžia įrenginiui įkrauti konsolę intensyvaus žaidimo metu, taip pat maitinti kitus įrenginius, tokius kaip nešiojamieji kompiuteriai ir išmanieji telefonai, nereikalaujant papildomų įkroviklių.

4K raiškos palaikymas

„Covert Dock 2“ siūlo iki 4K skiriamąją gebą, esant 60 Hz, todėl puikiai tinka žaidimams dideliame ekrane, didelės raiškos filmų žiūrėjimui ar konferencijų salės pristatymams. Naudodami papildomus USB-A prievadus galite prijungti papildomus priedus, pvz., žaidimų valdiklius, klaviatūras ar išorinius standžiuosius diskus, taip padidindami jo funkcionalumą.

Kompaktiškas dizainas ir suderinamumas

„Genki Covert Dock 2“ yra 90% mažesnis nei originalus „Nintendo Switch“ dokas, todėl jį itin lengva nešiotis. Dėl sulankstomų kištukų ir pridedamų visuotinių adapterių rinkinio, palaikančių daugiau nei 180 šalių, jis idealiai tinka dažnai keliaujantiems. Nepaisant kompaktiško dydžio, įrenginys sukurtas iš aukščiausios kokybės komponentų, garantuojančių ilgą tarnavimo laiką ir patikimumą.

Patikimumas ir saugumas

„Genki Covert Dock 2“ yra ne tik funkcionalumas, bet ir saugumas. Įrenginys aprūpintas pažangiais apsaugos mechanizmais, kurie neleidžia sugadinti įrangos įkrovimo metu. Taigi vartotojai gali būti tikri, kad jų vertingi įrenginiai yra gerose rankose.

Įtraukta

Slaptas dokas 2 x 1

USB-C 3.2 laidas x 1

3 adapterių rinkinys – europietiškas adapteris (C tipas), britiškas adapteris (G tipas), australiškas adapteris (I tipas)

Gamintojas GENKI
Modelis Slaptas dokas 2
Gamintojo kodas HTGCD2-WT-EU
Matmenys 60 x 46 x 35 mm
Maitinimo įvestis AC 100~240W
Galia USB-C: 5V2A / 9V2.45A / 12V2.59A / 15V2.67A / 20V2.0A; USB-A: 5V1A
HDMI išvesties skiriamoji geba 1080p esant 60Hz
Suderinamumas „Nintendo Switch“, „Valve Steam Deck“, nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai, išmanieji telefonai.

Prekė detaliau
Genki
VN-45810
850001769051
46 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e