Visos daugiausiai perkamos
Genki Covert Dock Mini
  • Genki Covert Dock Mini
  • Genki Covert Dock Mini
  • Genki Covert Dock Mini
  • Genki Covert Dock Mini

"Genki Covert Dock Mini

VN-45813
Genki
45,31 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Genki Covert Dock Mini“ prijungimo stotelė

„Genki Covert Dock Mini“ yra pažangi prijungimo stotelė, siūlanti visišką žaidimų konsolių, tokių kaip „Nintendo Switch“, „Steam Deck“ ir daugybės USB-C įrenginių, palaikymą. Dėl savo kompaktiško dydžio „Covert Dock Mini“ idealiai tinka kaip nešiojamas pramogų centras, leidžiantis prijungti konsolę prie bet kurio ekrano su HDMI įvestimi ir pasiūlyti iki 4K skiriamąją gebą.

Universalumas ir suderinamumas

Dokas palaiko USB-C DisplayPort standartą (DP Alt Mode), todėl yra suderinamas ne tik su žaidimų pultais, bet ir su nešiojamaisiais kompiuteriais, planšetiniais kompiuteriais ir išmaniaisiais telefonais. „Genki Covert Dock Mini“ veikia su įvairiomis srautinio perdavimo, įrašymo ir redagavimo programėlėmis, todėl tai puikus pasirinkimas transliuotojams ir žaidėjams, naudojantiems tokias platformas kaip „Twitch“ ir „YouTube“.

Išplėstinės peržiūros galimybės

Įrenginys gali akimirksniu transliuoti iki 1440p 30 Hz dažniu arba 1080p 60 Hz dažniu į televizorių ar monitorių. „Covert Dock Mini“ užtikrina mažą delsą, o tai labai svarbu žaidžiant tiesioginius žaidimus, o palaikydamas USB-C 3.2, jis leidžia perduoti tiek maitinimą, tiek vaizdo įrašą vienu laidu.

Perkeliamumas ir našumas

Vos 10 gramų sveriantis ir mažesnis nei nykščio dydis, Covert Dock Mini yra vienas mažiausių ir lengviausių įrenginių savo kategorijoje. Nepaisant kompaktiško dydžio, jis siūlo 20 W galios, kurios pakanka nešiojamoms konsolėms įkrauti, nors norint užtikrinti tinkamą našumą, žaidimo metu gali tekti prijungti reiklesnius įrenginius, tokius kaip „Steam Deck“.

Palaikymas kameroms ir monitoriams

„Genki Covert Dock Mini“ taip pat gali veikti kaip SLR fotoaparatų monitorius – naudingas sprendimas vaizdo turinio kūrėjams. Suporuotas su iPad, jis tampa patogiu tiesioginiu monitoriumi, dar labiau pagerinančiu mobiliojo darbo funkcionalumą.

Įtraukta

  • Prijungimo stotis
  • USB-C 3.2 laidas
Gamintojas GENKI
Modelis Mini dokas
Gamintojo kodas HTGCD-MINI-EU
Matmenys 34,5 x 42 x 33 mm
Maitinimo įvestis AC 100~240V
USB-C maitinimo išvestis 5V/3A, 9V/2A, 15V/1,33A
HDMI išvesties skiriamoji geba 4K 30p, 1080P 60p
Suderinamumas „Nintendo Switch“, „Valve Steam Deck“, nešiojamieji kompiuteriai, „iPad“, „Android“.

Prekė detaliau
Genki
VN-45813
850001769273
44 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e