Visos daugiausiai perkamos
Pilot zdalnego sterowania Hohem HRT-03
  • Pilot zdalnego sterowania Hohem HRT-03
  • Pilot zdalnego sterowania Hohem HRT-03
  • Pilot zdalnego sterowania Hohem HRT-03
  • Pilot zdalnego sterowania Hohem HRT-03

"Hohem HRT-03" nuotolinio valdymo pultas

VN-46618
HOHEM
15,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas

Nuotolinio valdymo pultas Hohem HRT-03 yra patikimas įrankis kiekvienam, norinčiam išnaudoti visas savo Hohem gimbal galimybes. Dėl didelio nuotolio, intuityvaus veikimo ir daugybės funkcijų šis nuotolinio valdymo pultas yra neįkainojamas bet kokio filmavimo ar fotografavimo rinkinio priedas. Pasirinkite Hohem HRT-03 ir mėgaukitės visiška laisve bei savo įrašų valdymu!

Patogus filmavimas ir fotografavimas iš bet kurios vietos

Naudodami šį nuotolinio valdymo pultą belaidžiu būdu (iki 10 metrų) galite valdyti gimbalo funkcijas, tokias kaip įjungimas ir išjungimas, įrašymo pradžia, nuotraukų fotografavimas, režimų perjungimas, ašių ir mastelio keitimas rankiniu būdu. Nesvarbu, ar filmuojate, fotografuojate, ar dalyvaujate ekstremalioje veikloje, pavyzdžiui, važinėjatės dviračiu ar plaukiojate banglente, „Hohem HRT-03“ suteikia patogumo ir lengvo naudojimo. Dėl „Bluetooth“ ir intuityvaus mygtukų išdėstymo nuotolinio valdymo pultas leidžia lengvai perjungti gimbalo režimus, tokius kaip panoramos režimas, automatinis pasukimas ir mastelio keitimas. Be to, galimybė perjungti priekinę ir galinę kamerą bei perjungti kraštovaizdžio ir portreto režimus leidžia visiškai lanksčiai kurti turinį.

Kompaktiškas ir tvirtas – visada po ranka

Nuotolinio valdymo pultas Hohem HRT-03 yra mažas, lengvas ir tvirtos konstrukcijos, todėl jį lengva nešiotis ir idealiai tinka naudoti bet kokioje situacijoje. Dėl kompaktiško dydžio jis tilps bet kurioje kišenėje ar krepšyje, o tai ypač naudinga keliaujant ar užsiimant veikla lauke. Spartusis klavišas leidžia greitai pasirinkti mėgstamiausius nustatymus, todėl darbas yra daug lengvesnis ir sutaupoma laiko.

Intuityvus valdymas, užtikrinantis maksimalią vartotojo patirtį

Nuotolinio valdymo pultas Hohem HRT-03 buvo sukurtas maksimaliam naudojimo patogumui. Tinkamai išdėstyti mygtukai padaro valdymą intuityviu ir lengvu bet kokioje situacijoje. Nesvarbu, ar naudojate nuotolinio valdymo pultą esant prastam apšvietimui, intensyvios veiklos metu ar šeimos susibūrimų metu, esate tikri, kad visos funkcijos visada yra po ranka.

Gamintojas Hohem
Modelis PHT-03
Diapazonas iki 10 metrų
Svoris 10,5 gramo
Matmenys 38 x 27 x 8 mm
Maitinimas 1x CR2032 baterija
Suderinami gimbalai XE, XE KIT, iSteady Mobile+, M6, M6 KIT, V2, X2, Q

Prekė detaliau
HOHEM
VN-46618
6971071550838
43 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e