Visos daugiausiai perkamos
Orico HDD-SSD Enclosure NVME M.2 10gbps - black
  • Orico HDD-SSD Enclosure NVME M.2 10gbps - black
  • Orico HDD-SSD Enclosure NVME M.2 10gbps - black
  • Orico HDD-SSD Enclosure NVME M.2 10gbps - black

"Orico" HDD-SSD korpusas NVME M.2 10gbps - juodas

VN-44361
Orico
19,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico NVME M.2, 10gbps, USB-A į USB-C + USB-C į USB-C disko korpusas (juodas)

Orico NVME M.2 diskų korpusas yra modernus ir efektyvus sprendimas, skirtas duomenų saugojimui ir didelės spartos duomenų perdavimui. Palaikydamas USB 3.1 Gen 2 technologiją ir duomenų perdavimo greitį iki 10 Gbps, jis suteikia tiesioginę prieigą prie failų, todėl puikiai tinka tiek profesionalioms, tiek namų programoms. Dėl kompaktiško dydžio ir aptakaus dizaino prietaisą patogu naudoti kasdien ir patogu nešiotis.

Didelis duomenų perdavimo greitis

Orico NVME M.2 važiuoklėje sumontuotas Realtek RTL9210 valdiklis, kuris kartu su USB-C prievadu įgalina duomenų perdavimo greitį iki 10 Gbps. Tai reiškia, kad didelių failų, tokių kaip 4K vaizdo įrašai, aukštos kokybės nuotraukos ar Hi-Fi muzikos failai, perkėlimas trunka vos kelias sekundes. Dėl to įrenginys pateisina reikliausių vartotojų, kuriems reikia greitos prieigos prie savo duomenų, lūkesčius.

Efektyvus šilumos išsklaidymas

Korpusas skirtas efektyviam NVMe disko aušinimui. Aliuminio plokštė ir ABS medžiagos korpusas efektyviai išsklaido šilumą, o tai neleidžia įrenginiui perkaisti net ir intensyviai naudojant. Specialiai suprojektuoti briaunelės ant paviršiaus dar labiau padeda išsklaidyti šilumą, užtikrina stabilų pavaros veikimą ir ilgesnį techninės įrangos tarnavimo laiką.

Kompaktiškas ir nešiojamas dizainas

Dėl kompaktiškų matmenų (108 mm ilgio, 29,5 mm pločio ir 13,5 mm storio) dėklą lengva nešiotis ir jis puikiai tiks kelionėms. Kompaktiška forma leidžia jį nešiotis kišenėje, o tvirta konstrukcija apsaugo nuo mechaninių pažeidimų. Tai idealus sprendimas tiems, kuriems reikia mobilios ir efektyvios duomenų saugyklos.

Universalus suderinamumas ir lengvas montavimas

Orico NVME M.2 korpusas yra suderinamas su įvairių dydžių NVMe SSD, įskaitant 2230, 2242, 2260 ir 2280, todėl tai yra universalus sprendimas daugeliui vartotojų. Įdiegti diską itin paprasta ir nereikia jokių įrankių, todėl net ir neturintys techninės patirties gali susitvarkyti su montavimu. Korpusas suderinamas su Windows, macOS, Linux ir Android operacinėmis sistemomis, todėl jis yra universalesnis.

Išmaniosios funkcijos ir energijos taupymas

Pavaros korpuse yra funkcija, kuri po 10 minučių neveikimo automatiškai persijungia į miego režimą, o tai taupo energiją ir sumažina SSD susidėvėjimą. Dėl šio išmanaus sprendimo įrenginio naudojimas tampa ekonomiškesnis ir draugiškesnis aplinkai.

Įtraukta

  • Pavaros gaubtas
  • C tipo iki C tipo kabelis, 0,15 m
  • C tipo iki A tipo kabelis, 0,15 m
  • Vartotojo vadovas

Vardas: Orico NVME M.2, 10gbps, USB-A į USB-C + USB-C į USB-C disko korpusas (juodas)
Gamintojas: Orico
Modelis: M2PV-C3-BK-BP-IP
Spalva: Juoda
Matmenys: 108 mm (ilgis) x 29,5 mm (plotis) x 13,5 mm (aukštis)
Duomenų kabelis: USB Type A iki USB Type C, 0,15 m; Nuo C tipo USB iki C tipo USB, 0,15 m
Montavimas: Montavimas be įrankių, užveržimas varžtais nugarėlėje
Palaikomos sistemos: „Windows“ / „MacOS“ / „Linux“ / „Android“.
Prekė detaliau
Orico
VN-44361
6942227116895
146 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e