Visos daugiausiai perkamos
Orico Charging station x10 - black
  • Orico Charging station x10 - black
  • Orico Charging station x10 - black

"Orico" įkrovimo stotelė x10 - juoda

VN-44368
Orico
47,78 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico išmanioji įkrovimo stotelė, USB-A 10 prievadas (juodas)

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP yra naujoviška įkrovimo stotelė, skirta vartotojams, turintiems kelis elektroninius įrenginius. Įrengtas 10 USB prievadų, leidžia vienu metu įkrauti įvairius įrenginius, tokius kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, išmanieji laikrodžiai ir belaidės ausinės. Kiekvienas prievadas tiekia iki 12 W galios, todėl bendra galia yra įspūdinga 120 W. Taip užtikrinama, kad įrenginiai būtų įkraunami greitai ir saugiai, nerizikuodami perkaisti ar sugadinti.

Išmanusis įkrovimas

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP išmanioji įkrovimo stotis turi išmanųjį galios atpažinimą, kuris automatiškai sureguliuoja galią, kad atitiktų prijungtų įrenginių poreikius. Kiekvienas iš 10 USB prievadų palaiko 5V/2.4A standartą, leidžiantį saugiai ir efektyviai įkrauti įvairius įrenginius, nepaisant jų galios poreikio. Naudojant šį sprendimą, įkrovimas tampa patogus ir lengvas, o energijos valdymas optimizuojamas, sumažinant energijos sąnaudas ir pailginant įkrautų įrenginių baterijos veikimo laiką. Didžiausia 120 W išėjimo galia leidžia vienu metu įkrauti kelis įrenginius, nesijaudinant dėl perkrovos.

Pažangios aušinimo technologijos

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP korpuse naudojama pažangi aušinimo sistema, apsauganti jūsų įrenginius nuo perkaitimo. Integruotas ventiliatorius įsijungia automatiškai, kai vidinė temperatūra pasiekia 60°C, užtikrinant efektyvų šilumos išsklaidymą. Be to, stoties šonuose yra specialiai sukurtos ventiliacijos angos, skatinančios oro cirkuliaciją ir dar labiau pagerinančios aušinimo efektyvumą. Šis sprendimas yra labai svarbus norint išlaikyti tiek stoties, tiek įkraunamų įrenginių ilgaamžiškumą.

Protingas temperatūros valdymas

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP ne tik įkrauna jūsų įrenginius, bet ir aktyviai rūpinasi jų saugumu. Išmaniosios temperatūros valdymo sistemos dėka stotis automatiškai nutraukia maitinimą, kai temperatūra viršija 110°C arba kai vieno iš prievadų galia viršija leistiną ribą. Tai reiškia, kad jums nereikės jaudintis dėl perkaitimo ar įrenginių sugadinimo pavojaus. Be to, stotis turi CCC, FCC, ETL ir CE saugos sertifikatus, įrodančius jos aukštą kokybę ir patikimumą.

Visapusiškas suderinamumas

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP įkrovimo stotelė sukurta atsižvelgiant į universalumą ir patogumą. Suderinamas su daugybe įrenginių, jis idealiai tinka naudoti biure, namuose ar net parodose ir konferencijose, kur vienu metu gali įkrauti daug žmonių. Patobulinta 34 mm aukščio ir 19,5 mm pločio rankena užtikrina įrenginių stabilumą kraunant, o silikoninės neslystančios pagalvėlės neleidžia stotelei slysti ant stalo paviršiaus. Be to, stotyje yra nuimamas 1,2 metro maitinimo laidas, suteikiantis daugiau lankstumo nustatant įrenginio padėtį.

Elegantiškas dizainas ir funkcionalumas viename

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP yra ne tik įrankis, bet ir dekoratyvinis jūsų stalo elementas. Dėl kompaktiškų matmenų (238 x 130 x 98,5 mm) ir 832 g svorio stotis yra nepastebima, tačiau itin funkcionali. Dėl gilių ir plačių skyrių kiekvienas įrenginys turi savo vietą, kuri palaiko tvarką ir apsaugo nuo laidų susipainiojimo. Gamyboje naudojamos medžiagos – ABS ir PC – yra ne tik patvarios, bet ir atsparios įbrėžimams, užtikrinančios stoties ilgaamžiškumą ir estetinę išvaizdą ilgam.

Visas priedų rinkinys lengvam startui

Orico DUK-10P-V1-EU-BK-BP yra su viskuo, ko reikia norint iš karto pradėti naudotis įrenginiu. Į komplektą įeina pati įkrovimo stotelė, tvirta apsauginė dėžutė, aiški naudojimo instrukcija ir 1,2 metro maitinimo laidas. Taigi galite mėgautis šios moderniausios įkrovimo stoties privalumais iš karto išėmus į dėžę.

Įtraukta

  • Įkrovimo stotelė
  • Vartotojo vadovas
  • Kintamosios srovės maitinimo laidas (1,2 m)
Vardas: 10 jungčių įkrovimo stotelė
Modelis: ORICO-DUK-10P-V1-WH/BK-BP
Medžiaga: ABS+PC
Bendra galia: 120W
Sąsaja: 10 USB prievadų
Įvestis: AC100-240V ~50/60Hz 2.0A MAX
Išvestis: Vienas prievadas: 5 V / 2,4 A (maksimali)
10 prievadų: 5 V / 24 A (maksimali)
Sertifikavimas: CCC/FCC/ETL/CE
Svoris: 832g +/- 5g
Matmenys: 238 x 130 x 98,5 mm
Kortelės lizdas: Aukštis: 34 mm, plotis: 19,5 mm

Prekė detaliau
Orico
VN-44368
6942227122889
156 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e