Visos daugiausiai perkamos
Suszarka do butów Sothing DSHJ-S-2111A (biały)
  • Suszarka do butów Sothing DSHJ-S-2111A (biały)

Sothing DSHJ-S-2111A batų džiovintuvas (baltas)

VN-46641
Sothing
29,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Sothing DSHJ-S-2111A batų džiovintuvas (baltas).

Daugiau jokių drėgnų batų! Batų džiovintuvas Sothing DSHJ-S-2111A yra universalus sprendimas visai šeimai. Įsivaizduokite, kad grįžtate iš darbo ar treniruojatės šlapi nuo lietaus, o jūsų batai, pirštinės ar kepurė yra drėgni. Su šia kompaktiška džiovykle galite greitai atkurti jų sausumą ir malonią šilumą. Įrenginys turi lanksčias rankenas, kurias galima reguliuoti taip, kad tiktų įvairiai avalynei, nuo sportinių batų iki švelnių šlepečių ar batų, taip pat džiovinimo aksesuarų, kad galėtumėte greitai juos vėl dėvėti.

Džiovinimas, dezodoravimas ir drėkinimas

Sothing DSHJ-S-2111A yra daugiau nei paprastas batų džiovintuvas – tai „trys viename“ įrenginys, kuris ne tik džiovina, bet ir pašalina drėgmę bei neutralizuoja kvapus. Dėl savo dezodoravimo funkcijos jis efektyviai pašalina blogus kvapus, palikdamas avalynę šviežią ir kvapnią. Be to, jo naudojimas neleidžia daugintis grybeliams ir bakterijoms.

Temperatūros kontrolė ir energijos taupymas

Džiovintuvas turi 3 lygių laikmatį, leidžiantį nustatyti 3, 6 arba 9 valandų džiovinimo laiką. Taigi galite lengvai reguliuoti jo veikimą pagal drėgmės laipsnį ir džiovinamos medžiagos tipą. Pasibaigus nustatytam laikui, įrenginys automatiškai išsijungs, o tai pašalina perkaitimo riziką ir taupo energiją.

Didelis efektyvumas

Gaminyje yra 1 926 šilumą išsklaidančios skylės, kurios palaiko stabilią temperatūrą, apsaugo batus nuo perkaitimo. PTC šilumos generatoriai garantuoja tolygų įkaitusio oro paskirstymą, leidžiantį greitai išdžiūti net ir giliausiuose batų kampeliuose. Dėl to jūsų batai puikiai išdžius, išvengsite nemalonaus šlapių pėdų pojūčio.

Gamintojas Kažkas
Gamintojo kodas DSHJ-S-2111A
Daikto matmenys 17,4 x 3,6 x 6,8 cm
Svoris 360 g
Galia 20 W
Įvestis 220 V
Prekė detaliau
Sothing
VN-46641
6933172102064
198 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e