Visos daugiausiai perkamos
Maono G1 Neo Sound Card Black
  • Maono G1 Neo Sound Card Black
  • Maono G1 Neo Sound Card Black
  • Maono G1 Neo Sound Card Black
  • Maono G1 Neo Sound Card Black

"Maono G1 Neo" garso plokštė Juoda

VN-44716
Maono
50,57 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Maono G1 Neo garso plokštė (juoda)

Maono G1 Neo yra universali garso plokštė, kuri pagerins jūsų transliacijų ir įrašų kokybę profesionaliu garsu, intuityviu valdymu ir įspūdingu RGB apšvietimu. Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai tilpti ant stalo, o XLR įvestis leidžia greitai įdiegti mikrofoną.

Puiki garso kokybė

Garso plokštė Maono G1 Neo užtikrina aukščiausios kokybės garso kokybę su integruotu išankstiniu stiprintuvu ir 48 V fantomine galia, kad maksimaliai padidintų jūsų XLR mikrofono galimybes. Be to, tikslūs stiprinimo ir garsumo valdikliai užtikrina, kad auditorija jus girdės garsiai ir aiškiai.

Idealiai tinka streameriams

Vienu spustelėjimu veikiančios mikrofono arba muzikos nutildymo funkcijos leidžia tiksliai valdyti garsą. Be to, dviejų lygių triukšmo mažinimas (iki 20 dB ir iki 30 dB) užtikrina aiškų garsą ir sumažina triukšmą. Taigi galite lengvai surengti patrauklius srautus arba su savo komanda strateguoti kitą dvikovą internetiniame žaidime.

Lengvas stebėjimas

„Maono G1 Neo“ siūlo išskirtinai paprastą ir intuityvų garso valdymą transliuojant. Ši praktiška kortelė palaiko tokias funkcijas kaip Loopback ir Direct Monitor, todėl galite girdėti savo balsą realiuoju laiku. Tai leidžia lengvai valdyti garsą! Tačiau viskas tuo nesibaigia – patogiai valdyti įrenginį leidžia įmontuoti jungikliai.

Su Maono skambate taip, kaip norite

Garso plokštė siūlo balso keitimo funkciją – dabar galite be vargo skambėti kaip robotas ar vaikas! Jo papildomas privalumas – personalizuoti mygtukai, leidžiantys sukurti unikalius efektus, todėl nesunkiai nustebinsite savo stebėtojus. Taip pat yra reverb ir sidechain funkcija, kuri pravers, pavyzdžiui, dainuojant.

Spalvingas RGB foninis apšvietimas

Produktas taip pat turi nuostabų RGB foninį apšvietimą, kuris suteikia unikalų žaidimo pojūtį. Taip pat galite tinkinti jį, kad jis atitiktų kambario, kuriame transliuojate, dekorą, pasirinkdami iš 11 originalių režimų. Dėklo mygtukai ir šviesos juostos gali būti suasmenintos vienspalviais, gradientais ir net vaivorykštės efektais.

Platus suderinamumas

Maono G1 Neo garso plokštė suderinama su telefonais, kompiuteriais ir planšetiniais kompiuteriais. Tai leidžia sklandžiai įrašyti naudojant populiariausias programas, tokias kaip OBS Studio, Discord, Twitch, TikTok, YouTube, Facebook, Streamlabs, StreamYard ir Zoom. Tai reiškia, kad jis puikiai tiks daugeliui programų! Produktas taip pat palaiko Bluetooth 4.2, todėl galite greitai prisijungti prie pasirinktos įrangos.

Gamintojas Maono
Vardas Maonocaster AMG1 NEO
Modelis G1 Neo
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
THD < 0,05 % 1 kHz
Mėginių ėmimo dažnis 48 kHz / 16 bitų
Belaidis ryšys Bluetooth 4.2

Prekė detaliau
Maono
VN-44716
6972237682257
33 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e