Visos daugiausiai perkamos
Maono AME2 Sound Card Black
  • Maono AME2 Sound Card Black
  • Maono AME2 Sound Card Black

"Maono AME2" garso plokštė Juoda

VN-44717
Maono
91,69 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Maono AME2 garso plokštė (juoda)

Maono AME2 yra universali ir galinga garso plokštė, kuri pagerins jūsų transliacijų ir įrašų kokybę su pažangiomis funkcijomis, intuityviu valdymu ir plačiu suderinamumu su įvairiais įrenginiais bei mikrofonais. Jis užtikrina puikią garso kokybę ir išsiskiria iki 8 valandų veikimo laiku.

Sukurta streameriams

Maono AME2 garso plokštė yra visiškai integruota garso įrašų gamybos studija, skirta streameriams. Jis sujungia revoliucines funkcijas su puikia garso kokybe, neribotu pritaikymu ir neprilygstamu naudojimo paprastumu. Tai idealiai tinka podcast'ų įrašymui, srautiniam perdavimui, balso perdavimui ir turinio kūrimui. Tai darydamas, jis suderinamas su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir fotoaparatais, taip pat su „Windows“ ir „Mac OS“.

Aukščiausios kokybės garsas

AME2 turi įmontuotus aukštos kokybės pirminius stiprintuvus ir palaiko fantominę maitinimą, užtikrinant geriausią XLR mikrofonų veikimą. Taip pat gausite 3 padėčių stiprinimo valdymo funkciją. Įrenginys taip pat užtikrina itin žemą triukšmą iki 60 dB. Jis taip pat idealiai tinka naudoti su dinaminiais mikrofonais, tokiais kaip SM7B/SM58. Be to, didelio našumo 32 bitų mikroschemų rinkinys ir DENOISE (triukšmo mažinimo) funkcija garantuoja aiškų garsą.

Tinkinkite garsą pagal savo lūkesčius

Kortelėje yra 6 aidėjimo režimai, leidžiantys tinkinti jos gylį ir laiką. Taip pat yra 3 modifikuojami tonai (aukšti, vidutiniai ir žemi), 12 žingsnių automatinis derinimas ir tonų keitimo rankenėlės. Be to, kiekviena mikrofono įvestis valdoma atskirai. Taip pat verta paminėti profesionalias funkcijas, tokias kaip šoninė grandinė, tik muzika ir atgalinis ryšys.

Platus suderinamumas

Gaminį galima prijungti prie kompiuterio ar planšetinio kompiuterio per USB-C, prie studijos monitoriaus per MONITOR SPK, o prie išmaniojo telefono ar kitų įrenginių per AUX-IN įvestį. Taip pat yra LIVE-OUTPUT1/2 išvestis patogiam podcast įrašymui ir srautiniam perdavimui. Kortelė taip pat puikiai telpa į daugelį XLR mikrofonų – tiek kondensacinių, tiek dinaminių (6,35 mm ir 3,5 mm). Pastaba: USB-C mikrofonai nepalaikomi.

Įtraukta

  • Garso plokštė
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • TRRS 3,5 mm garso kabelis x2
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Maono
Modelis AME2
Duomenų perdavimo sąsaja USB-C
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
THD < 0,05 % 1 kHz
Ausinių išvesties galia 20 mW, 32Ω (1 kHz, THD + N = 1 %)
Mėginių ėmimo dažnis 48 kHz / 16 bitų
Belaidis ryšys Bluetooth 4.2
Baterijos tipas Ličio polimeras
Baterijos talpa 2000 mAh
Įkrovimo parametrai 5 V / 1 A
Įkrovimo laikas apytiksliai 3 val
Veikimo laikas apytiksliai 8 val
Matmenys 24,5 x 15,7 x 5,5 cm
Prekė detaliau
Maono
VN-44717
6972237681212
35 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e