Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Card reader PGYTECH CFE-B-SD CreateMate (green)
  • Card reader PGYTECH CFE-B-SD CreateMate (green)

Kortelių skaitytuvas PGYTECH CFE-B-SD CreateMate (žalias)

VN-43026
Pgytech
84,51 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

PGYTECH CFE-B/SD CreateMate atminties kortelių skaitytuvas (žalias)

PGYTECH CFE-B/SD CreateMate atminties kortelių skaitytuvas yra nepakeičiamas priedas kiekvienam, kuris vertina greitą ir be rūpesčių prieigą prie duomenų keliaujant ar dirbant. Naudojant USB 3.2 Gen2, jis leidžia žaibiškai perduoti duomenis iki 10 Gbps. Standartinė C tipo sąsaja leidžia greitai ir be vargo prisijungti, užtikrinant, kad jis bus akimirksniu paruoštas naudoti. Jis palaiko ir CFB korteles, ir SD 4.0/Micro SD korteles. Priedas taip pat leidžia laikyti iki 12 įvairių tipų atminties kortelių.

Dar greitesnis failų perkėlimas

Dėl USB 3.2 duomenų perdavimas vyksta įspūdingu, iki 10 Gbps greičiu, todėl galite akimirksniu perkelti didelio dydžio failus. Kad ir kokias atminties korteles naudotumėte, skaitytuvas suteiks įspūdingą duomenų perdavimo greitį, pasiekiantį iki 1000 MB/s CFA/CFB kortelėms ir 312 MB/s SD 4.0/Micro SD kortelėms (Micro SD su adapteriu).

Visos jūsų kortelės vienoje vietoje

Skaitytuvas siūlo įspūdingą talpą, leidžiantį laikyti iki 3 CFB kortelių, 3 SD kortelių, 4 Micro SD kortelių ir 2 Nano SIM kortelių. Tai užtikrina, kad visada po ranka turėsite visus reikiamus duomenis. Jame taip pat yra specialus kaištis, todėl galite patogiai keistis kortomis nerizikuodami sugadinti.

Patogus vartotojui

Ar jau baigėte savo fotosesiją ar vaizdo įrašą? Dabar galite sklandžiai perkelti turinį į bet kurį įrenginį su USB-C prievadu! „Plug&Play“ funkcija leidžia greitai ir be rūpesčių prijungti skaitytuvą – tiesiog prijunkite jį prie pasirinkto įrenginio ir mėgaukitės tiesiogine prieiga prie savo duomenų, neįdiegdami papildomų tvarkyklių.

Patikimumas visomis sąlygomis

Jūs neturite jaudintis dėl savo duomenų saugumo net ir atšiauriomis sąlygomis. Skaitytuvas pasižymi IP54 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandeniui. Jo aliuminio lydinio korpusas dar labiau užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, apsaugodamas vidų nuo mechaninių pažeidimų. Komplekte taip pat yra silikoninis dėklas, kuris dar labiau apsaugo dėklą nuo kritimo.

Į kainą įskaičiuota:

  • Atminties kortelių skaitytuvas
  • Silikono dėklas
  • Micro SD kortelės adapteris
  • Kortelės išėmimo kaištis
  • Karabinas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas PGYTECH
Modelis P-GM-169
Spalva Žalia
Medžiaga Aliuminio lydinys + ABS + silikonas
Perdavimo greitis 10 Gbps
Atsparus vandeniui IP54
Svoris 198 g
Matmenys 130 x 75 x 27 mm
Suderinamumas Prietaisai: kameros, išmanieji telefonai, dronai, sporto kameros; Atminties kortelės: UHS-II, SD 4.0: UHS-II, SDXC, SDHC, SD; UHS-I, SDXC, SDHC, SD; UHS-II, „micro SDXC“, „micro SDHC“, „micro SD“; UHS-I, micro SDXC, micro SDHC, micro SD; Operacinės sistemos: Windows 7 ir naujesnė, Mac OS 10.6 ir naujesnė, Linux, Android, iPad OS; Pastaba: duomenų perdavimas galimas tik išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, kuriuose yra USB-C prievadas ir kurie palaiko OTG; Norint prisijungti prie kompiuterio, reikalingas USB-C į USB-A adapteris.
Prekė detaliau
Pgytech
VN-43026
6976100485235
140 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e