Visos daugiausiai perkamos
Gaming Keyboard Darmoshark TOP98 (white)
  • Gaming Keyboard Darmoshark TOP98 (white)

Žaidimų klaviatūra Darmoshark TOP98 (balta)

VN-44472
Darmoshark
76,96 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Darmoshark TOP98 žaidimų klaviatūra (balta)

Darmoshark TOP98 žaidimų klaviatūra yra įrankis, sukurtas reikliems žaidėjams. TOP98 pasižymi tvirta konstrukcija, 392 × 143 × 40 mm matmenimis ir 1145±20 g svorio, o tai užtikrina stabilumą intensyvaus naudojimo metu. Naudojama +5 V ± 5%, klaviatūra pasižymi įspūdingu klavišų tarnavimo laiku – 80 milijonų klavišų paspaudimų. Jis turi 96 klavišus ir yra suderinamas su „Windows XP“, „Windows 7“, „Windows 8“, „Windows 10“ ir „Windows 11“, kad būtų universalus įvairiose platformose.

1.jpg

Multimedija ir apšvietimo efektai

TOP98 išsiskiria gausiu daugialypės terpės funkcijų rinkiniu, leidžiančiu greitai pasiekti tokias funkcijas kaip muzikos atkūrimo valdymas, garsumo valdymas ir greita prieiga prie mėgstamų programų. Jis siūlo net 15 skirtingų LED apšvietimo efektų, apimančių dinaminius režimus, tokius kaip srautas, pastovus, neoninis, kvėpavimas, Push to Light, sukimosi režimas, Shogen Light Wave, bangų režimas, bangavimo režimas, spalvingo fontano režimas, eismo režimas, banglenčių režimas, lietaus lašo režimas, blėstantys bėgantys arkliai ar žvaigždėtos naktys. Visiškai nesuderinami klavišai ir WIN užrakto funkcija su LED indikatoriumi užtikrina sklandų ir efektyvų vartotojo patirtį.

2.jpg

Atstatymo ir trikčių šalinimo funkcijos

Be to, TOP98 klaviatūra turi atstatymo funkciją, 3 sekundes laikant nuspaustus FN+ESC klavišus, kas atkuria numatytuosius apšvietimo nustatymus į „streaming“ režimą. Iškilus problemų dėl klaviatūros veikimo, rekomenduojama atlikti keletą nesudėtingų diagnostikos veiksmų, pvz., patikrinti USB jungtį, pakeisti USB prievadą, perkrauti kompiuterį ir išbandyti klaviatūrą kitame kompiuteryje, kas leidžia greitai ir efektyviai pašalinti galimas problemas.

3.jpg

Žaidimų režimai

TOP98 taip pat siūlo specialius apšvietimo režimus žaidėjams, pasiekiamus FN+(1-5) klavišų kombinacija. Šie specializuoti režimai, pvz., „League of Legends“ (LOL), „First-Person Shooters“ (FPS) ir kiti, išryškina pagrindinius klavišus, kad būtų sukurta optimizuota aplinka įvairių tipų žaidimams.

4.jpg

Gamintojas Darmošarkas
Modelis Top98 balta-linijinė o
Spalva Baltas
Dydis 392 × 143 × 40 mm
Svoris 1145±20g
Laido ilgis 2,50M+1%, 4,3mm, USB 5 laidų ekranuotas magnetinis žiedas su SR kortelės padėties juodu kabeliu
Darbinė įtampa +5V+5%
Didžiausia srovė: 300 mA
Sąsajos tipas Didelio našumo Flash mikrovaldiklis, palaiko USB2.0 perdavimo režimą (visa sparta 12 Mbps)
Prisijungimas prie kompiuterio laidinis
Klaviatūros tipas Lytėjimo jungikliai
Raktai 96 raktai su dviejų spalvų raktų technologija; 12 susietų daugialypės terpės sparčiųjų klavišų; mechaniniai vidiniai jungikliai, patvarus ir ilgaamžis, skaidrus dangtelis, platus šviesos sklaidos diapazonas
Pagrindinis gyvenimas 80 mln
Prekė detaliau
Darmoshark
VN-44472
6953460504219
34 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e