Visos daugiausiai perkamos
Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch
  • Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard Red switch

"Thunderobot K87Wired Mechanical Keyboard" raudonas jungiklis

VN-43018
Thunderobot
24/6L mėn.
34,07 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Thunderobot K87 red switch mechaninė klaviatūra

Susipažinkite su Thunderobot K87 mechanine klaviatūra, kuri sujungia pažangias technologijas ir tobulą darbą. Tai garantuoja tikslią kiekvieno paspaudimo registraciją, net kai jie įvyko vienu metu. Ergonomiško dizaino įgaubti klavišai suteikia komforto ir pasitikėjimo, kad pirštai saugiai remsis ant klavišų. Be to, galimybė keisti jungiklius ir 3 kontaktų versijų palaikymas suteikia visišką laisvę pritaikyti klaviatūrą pagal savo poreikius. Riebalams ir įbrėžimams atsparus klavišų paviršius kartu su neslidžiomis kojelėmis padaro Thunderobot K87 ne tik funkcionalų, bet ir patvarų. O jei pridėsite elegantišką foninį apšvietimą ir praktiškus sparčiuosius klavišus, gausite įrenginį, skirtą reikliausiems vartotojams.

2.jpg

Unikalus tikslumas ir reagavimas

Kai svarbus kiekvienas paspaudimas, jums reikia klaviatūros, kuri nenuvils. Dėl vienalaikio paspaudimo skaitymo technologijos „Thunderobot K87“ užtikrina, kad nebus praleista nė viena komanda. Be to, klavišuose yra raudoni jungikliai, kurie reaguoja tik esant 45 g slėgiui ir turi tiksliai subalansuotą veikimo atstumą. Šis derinys garantuoja žaibišką reakciją ir tikslų veikimą intensyvių žaidimų ar darbo metu.

7.jpg

Ergonomiška forma

Klaviatūra patogi naudoti. Jis buvo profiliuotas pagal vyšnių išlyginimą, kad būtų užtikrintas patogumas spausdinant ir žaidžiant. Ergonomiška, įgaubta klavišų forma leidžia jūsų pirštams natūraliai priglusti prie jų. Be to, klavišų paviršius yra atsparus riebalams ir įbrėžimams, todėl klaviatūra ilgai išlaiko fantastišką būklę.

3.jpg

Pritaikytas individualiems poreikiams

„Thunderobot K87“ neapsiriboja tik vieno tipo jungikliais. Jei norite pakeisti spausdinimo ar žaidimo patirtį, jungiklius galite pakeisti pridedamu įrankiu ir atsarginiais jungikliais. Klaviatūra taip pat palaiko 3 kontaktų jungiklius ir netikrus jungiklius, kurie užtikrina didesnį plačių klavišų stabilumą ir iš dalies sumažina triukšmą.

9.jpg

Foninis apšvietimas ir spartieji klavišai

„Thunderobot K87“ klaviatūros apšvietimas yra ne tik estetikos, bet ir funkcionalumo klausimas. Jis siūlo net 8 skirtingus režimus, kuriuos galite pakeisti vos per kelias sekundes dėl Fn klavišo ir klavišų nuo 1 iki 8 derinio. Taigi, priklausomai nuo jūsų nuotaikos, poreikių ar atliekamos užduoties, galite reguliuoti spalvą. foninio apšvietimo schema ir stilius pagal jūsų skonį. Tačiau tuo klaviatūros galimybės nesibaigia – „Thunderobot K87“ turi ir praktiškus sparčiuosius klavišus. Jie leidžia greitai pakeisti žaidimo režimą (FPS ir CF) ir akimirksniu pasiekti įrašymo ir įrašymo pabaigos funkcijas. Taip sutaupysite brangaus laiko ir suteiksite pranašumą prieš konkurentus, netrukdydami žaidimui ar darbui.

8.jpg

Aukštis ir pakreipimas

K87 taip pat turi gumines sulankstomas kojeles, kurios suteikia galimybę jį naudoti kaip tik norite dviem pakreipimo kampais. Plokščias, klaviatūros dėklas yra 23,5 mm aukščio, sklandžiai nusileidžiantis iki 17,5 mm.

6.jpg

Įtraukta

  • Klaviatūra
  • garantinis talonas
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Thunderobot
Modelis K87
Produkto pavadinimas Razer K87 mechaninė klaviatūra
Raktų skaičius 87 raktai
Statybinė medžiaga ABS plastikinis korpusas + PBT klavišų dangteliai
Jungikliai TTC jungikliai
Perjungimo laikas 50 milijonų paspaudimų
Foninis apšvietimas Chroma RGB foninis apšvietimas
Charakterio technologija Dviejų spalvų įpurškimas
Ryšys USB kabelis
Karštas apsikeitimas Nr
N klavišo apvertimas Taip
Gaminio matmenys 365 x 134 x 23,5 mm
Produkto svoris 642 ± 5 g
Palaikomos sistemos Windows XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10 / Win11
Prekė detaliau
Thunderobot
VN-43018
6932066312138
99 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e