Visos daugiausiai perkamos
MOFII Wired Keyboard Illuminating Love Me (Pink)
  • MOFII Wired Keyboard Illuminating Love Me (Pink)

"MOFII" laidinė klaviatūra su šviečiančia "Love Me" (rožinė)

VN-44765
Mofii
10,55 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MOFII laidinė klaviatūra su apšvietimu Love Me (smėlio spalvos)

Susipažinkite su MOFII Love Me klaviatūra – puikus originalaus dizaino ir funkcionalumo derinys. Ši laidinė klaviatūra ne tik praturtina jūsų stalą stilingu prisilietimu, bet ir siūlo išskirtinį spausdinimo patogumą bei daugybę funkcijų, kurios palengvins jūsų kasdienį darbą. Dėl viso dydžio klavišų išdėstymo, aukštos kokybės meistriškumo ir naujoviško foninio apšvietimo MOFII Love Me klaviatūra yra puikus pasirinkimas tiek darbui, tiek pramogoms, užtikrinantis patikimumą ir komfortą bet kokioje situacijoje.

2.jpg

Viso dydžio klaviatūra su plonu profiliu

MOFII Love Me klaviatūra skirta vartotojams, ieškantiems viso funkcionalumo ir plonos formos. Viso dydžio minimalistinio dizaino klavišai užtikrina komfortą, nesvarbu, ar renkate ilgus dokumentus, ar žaidžiate žaidimus. Be to, klaviatūroje yra 11 daugialypės terpės klavišų, leidžiančių greitai pasiekti internetą ir daugialypės terpės funkcijas, todėl kasdienio naudojimo patogumas.

3.jpg

Patikimumas ir ilgaamžiškumas ilgus metus

MOFII Love Me yra ne tik stilinga išvaizda, bet ir solidžios konstrukcijos. Aukštos kokybės membraniniai jungikliai suteikia malonią spausdinimo patirtį, o rakto tarnavimo laikas iki 800 milijonų paspaudimų garantuoja ilgalaikį naudojimą. Klaviatūra vienu metu palaiko 25 klavišus, todėl galite būti tikri, kad kiekviena kombinacija bus užregistruota teisingai, o tai ypač svarbu žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

5.jpg

Foninis apšvietimas geresniam matomumui

MOFII Love Me klaviatūra ne tik stebina savo funkcionalumu, bet ir suteikia stilingo akcento jūsų darbo vietai. Foninis klaviatūros apšvietimas užtikrina geresnį matomumą esant prastam apšvietimui, taip pat papildo šiuolaikišką išvaizdą. Be to, trys atskiri LED indikatoriai rodo klaviatūros būseną, o tai dar labiau pagerina jos funkcionalumą.

4.jpg

Lengvas prijungimas ir suderinamumas

MOFII Love Me klaviatūrą prijungti itin paprasta dėl USB jungties, kuri visiškai suderinama su Windows XP, 7, 8 ir 10 operacinėmis sistemomis. Ilgas, 1,6 metro laidas suteikia laisvę dėti klaviatūrą ant stalo, be jokių apribojimų, susijusių su atstumu nuo kompiuterio.

1.jpg

Gamintojas Mofii
Modelis Mylėk mane
Spalva Smėlio spalvos
Raktų skaičius 104
Pagrindinis gyvenimas 800 milijonų paspaudimų
Ryšio tipas USB
Svoris apie 665 g
Matmenys 447,1 mm x 134,3 mm x 31,1 mm
Kabelio ilgis apytiksliai 1,6 m
Suderinamos operacinės sistemos „Windows XP“ / „Windows 7“ / „Windows 8“ / „Windows 10“.
Prekė detaliau
Mofii
VN-44765
6950125752602
96 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e