Visos daugiausiai perkamos
Bezprzewodowa klawiatura Aigo V200 (Czarna)
  • Bezprzewodowa klawiatura Aigo V200 (Czarna)

Belaidė klaviatūra Aigo V200 (juoda)

VN-26290
Aigo
25,70 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Aigo V200 belaidė klaviatūra

Aigo V200 belaidė membraninė klaviatūra turi 84 tylius klavišus ir leidžia dirbti sklandžiai, patogiai. Jis palaiko „Bluetooth“ ir 2.4G ryšį ir vienu metu galite susieti su 3 įrenginiais. Produktas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu ir ilgu darbo laiku. Jis maitinamas 2 AAA tipo baterijomis (yra komplekte).

3 prijungimo galimybės

V200 klaviatūra prie jūsų pasirinktos aparatinės įrangos jungiasi 3 būdais – 2.4G dažnių juosta, per Bluetooth 3.0 ir per Bluetooth 5.0. Jūs netgi galite susieti jį su 3 įrenginiais vienu metu ir patogiai perjungti tarp jų – tiesiog paspauskite atitinkamą mygtuką. Visos 3 ryšio technologijos garantuoja greitą, stabilų perdavimą – pamirškite apie trukdžius!

Platus suderinamumas

Kad ir kokią įrangą naudotumėte dažniausiai – V200 klaviatūra leis patogiai dirbti beveik bet kokioje situacijoje. Įrenginys suderinamas su populiariomis operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip iOS, Windows ir Mac OS. Taigi galite be jokių problemų prijungti juos prie nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio ar net išmaniojo telefono.

Jis gali jus lydėti beveik visur

Patogiai naudokite klaviatūrą kur tik norite – namuose, darbe ar universitete. V200 yra toks lengvas ir patogus, kad jį galite lengvai pasiimti su savimi, kur tik jums reikia. Jį lengvai įsidėsite į rankinę, kuprinę ar nešiojamojo kompiuterio krepšį! Be to, dėl tylių klavišų jums nereikia jaudintis dėl trikdančio triukšmo. Taigi galite laisvai naudotis klaviatūra kavinėje ar bibliotekoje.

Ilgas darbo laikas

Įrenginys maitinamas 2 AAA baterijomis, kurios yra komplekte. Jie užtikrins stebėtinai ilgą klaviatūros tarnavimo laiką. Darant prielaidą, kad naudojate jį kasdien maždaug 8 valandas, galite naudoti iki 150 dienų! Nebijokite, kad baterijos per greitai išsikraus ir neleis dirbti.

Patobulintas dizainas

Ši praktiška klaviatūra buvo patobulinta visomis detalėmis. Dėl savo ergonomiško dizaino jis užtikrina aukštą naudojimo komfortą net ir ilgai dirbant. Jo klavišus lengva pirštais, o jų tarnavimo laikas yra 10 milijonų paspaudimų. Be to, šalia akumuliatoriaus lizdo yra nedidelis skyrelis USB imtuvui, kuris žymiai palengvina laikymą ir leidžia jo nepamesti.

Specifikacija

Gamintojas Aigo
Modelis V200
Tipas Membrana
Spalva Juoda
Ryšys Bevielis
Sąsaja 2.4G / Bluetooth 3.0 / Bluetooth 5.0
Raktų skaičius 84
Pagrindinis gyvenimas apytiksliai 10 milijonų paspaudimų
Foninis apšvietimas Ne
Svarstyklės apytiksliai 369 g (su USB imtuvu, be baterijos)
Matmenys 310,6 x 121,3 x 22,1 mm
Galia 2x AAA baterija
Suderinamumas „Windows XP“ / 7 / 8.1 / 10, „Mac OS X10.4“ arba naujesnė versija, „iOS“.
Kita Galimybė susieti su 3 įrenginiais vienu metu
Prekė detaliau
Aigo
VN-26290
6926170090013
37 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e