Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Klawiatura Mechaniczna BlackI098 MIIIW (Czarna)
  • Klawiatura Mechaniczna BlackI098 MIIIW (Czarna)

Mechaninė klaviatūra BlackI098 MIIIW (juoda)

VN-46503
MIIIW
177,49 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

MIIIW prekės ženklas yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

BlackI098 MIIIW mechaninė klaviatūra (juoda).

BlackI098 MIIIW mechaninė klaviatūra sujungia modernų dizainą, pažangias technologijas ir patikimą veikimą. Tai idealiai tinka tiems, kurie ieško klaviatūros, kurioje elegancija derinama su funkcionalumu. Su daugybe tinkinimo parinkčių, ilgai veikiančiu akumuliatoriumi ir universaliu suderinamumu, BlackI098 MIIIW patenkins tiek profesionalų, tiek žaidimų entuziastų poreikius. Rinkitės tokią klaviatūrą, kuri ne tik puikiai atrodytų, bet ir suteiktų neprilygstamą patogumą bei efektyvumą.

Dizainas, kuris stebina

BlackI098 MIIIW mechaninė klaviatūra – tai įrenginys, kuris iš kitų išsiskiria ne tik pažangiu funkcionalumu, bet ir nepaprastu dizainu. Skaidrus juodas obsidianą primenantis dizainas suteikia unikalų futuristinį charakterį. Švelni, mirganti klavišų šviesa sukuria atmosferą tiesiai iš mokslinės fantastikos filmų, puikiai derančią šiuolaikiniame interjere ir žaidimų erdvėse. Kontrastas tarp itin skaidrios PC medžiagos ir galvanizuoto metalo tekstūros pabrėžia dizaino eleganciją ir tvirtumą.

Patikima technologija

Novatoriška BlackI098 MIIIW klaviatūros technologija atspindi patikimumą ir funkcionalumą. Palaikydami atvirojo kodo QMK (Quantum Mechanical Keyboard) programinę įrangą ir VIA programinės įrangos konfigūraciją, vartotojai gali pritaikyti klaviatūrą pagal savo individualius poreikius. Tinkinimo parinktys apima klavišų padėties mažinimą arba keitimą, raktų sluoksnių apibrėžimą ir foninio apšvietimo nustatymus. Nepriklausomai nuo operacinės sistemos – „MacOS“, „Windows“ ar „Linux“ – klaviatūra yra visiškai suderinama.

Atlikimas aukščiausiu lygiu

Įrengta 32 bitų ARM mikroprocesorius ir aukščiausios klasės ST lustai, BlackI098 MIIIW klaviatūra užtikrina sklandų veikimą ir greitą reakciją į kiekvieną paspaustą klavišą. Chibios realaus laiko operacinės sistemos dėka klaviatūra pateisina net išrankiausių žaidėjų lūkesčius. Galimybė prisijungti trimis skirtingais būdais – Bluetooth, laidine jungtimi arba 2,4 GHz imtuvu – suteikia visišką naudojimo lankstumą.

Personalizavimas ir ilgalaikis veikimas

BlackI098 MIIIW klaviatūra siūlo 48 bitų RGB foninį apšvietimą, kurį galima pritaikyti taip, kad jis puikiai atitiktų jūsų stilių ir nuotaiką. Keičiami jungikliai ir klavišų dangteliai leidžia visiškai suasmeninti, o plokštė, palaikanti 3 kontaktų arba 5 kontaktų mechaninius jungiklius, garantuoja aukštos kokybės veikimą. Dėl galingos 4000 mAh ličio baterijos, klaviatūra vienu įkrovimu gali veikti iki 200 valandų. Be to, jį galima naudoti įkraunant laidiniu režimu, todėl nereikės prastovos.

Įtraukta

  • 2.4G imtuvas
  • USB-C laidas įkrovimui
  • vartotojo vadovas
  • raktų traukiklis
  • jungiklio traukiklis
  • keičiami klavišai (OPT 2x, CMD 2x, rodyklių klavišai 4x)
Gamintojas MIIIW
Modelis MWMKB03
Spalva juodas
Bluetooth pavadinimas MIIIW BlacklO 98
Baterijos galia 3,7 V
Baterijos talpa 4000 mAh
Įvestis 5V 1A
Ryšio režimai Bluetooth 5.0, laidinis ryšys, 2.4G imtuvas
Darbo zona 10 metrų (atviroje erdvėje)
Įkrovimo prievadas C tipas
Suderinamos sistemos „Windows“, „MacOS“, „iOS“, „Android“, „Linux“.
Matmenys 393,5 x 150,8 x 38 mm
Svoris 1140 g
Būsto medžiagos ABS, PC
Prekė detaliau
MIIIW
VN-46503
6971519751315
50 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e