Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
ONIKUMA G52 82 Keys USB Wired Mechanical Keyboard
  • ONIKUMA G52 82 Keys USB Wired Mechanical Keyboard
  • ONIKUMA G52 82 Keys USB Wired Mechanical Keyboard

ONIKUMA G52 82 klavišų USB laidinė mechaninė klaviatūra

VN-43279
ONIKUMA
26,20 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA G52 mechaninė klaviatūra 82 klavišai USB

ONIKUMA G52 mechaninė klaviatūra yra idealus pasirinkimas žaidėjams, vertinantiems tikslumą ir patikimumą. Jame yra 82 raktai, todėl jis siūlo daugybę galimybių ir užima mažai vietos. Tai taip pat leidžia vienu metu naudoti kelis klavišus be konflikto pavojaus. Įgykite pranašumą nuo pat pradžių ir iškovokite puikių pergalių seriją!

Kompaktiškas 82 klavišų išdėstymas

ONIKUMA G52 turi 82 klavišų išdėstymą, kuris siūlo visas reikalingas funkcijas kompaktiška forma. Šis dizainas leidžia sutaupyti vietos ant stalo, tačiau kartu suteikia visas klaviatūros funkcijas. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina ergonomiką ir efektyvumą.

Mechaniniai jungikliai

Klaviatūra aprūpinta mechaniniais jungikliais, kurie užtikrina greitą reakcijos laiką, neprilygstamą sklandumą ir išskirtinį tikslumą. Taigi galite visiškai mėgautis žaidimu, įsitikinę, kad kiekvienas mygtuko paspaudimas bus tinkamai užregistruotas. G52 taip pat leidžia be jokių kliūčių vienu metu naudoti kelis klavišus – atlikite sudėtingus atakų derinius, nebijodami konflikto!

Spalvingas foninis apšvietimas

ONIKUMA G52 taip pat išsiskiria spalvingu foniniu apšvietimu, suteikiančiu originalumo, šiuolaikiškumo. Taigi, jis ne tik funkcionalus, bet ir stilingas – fantastiškai papuoš Jūsų stalą ir leis sukurti nepakartojamą atmosferą Jūsų žaidimų stotyje.

Tvirta konstrukcija

Klaviatūra buvo pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl yra labai patvari ir atspari intensyviam naudojimui. Tvirta konstrukcija reiškia, kad prietaisas jums tarnaus ilgai – nebijokite, kad jis per greitai atsisakys jus aptarnauti. Patirkite visišką kontrolę ir patikimumą su ONIKUMA G52 ir dominuokite mūšio lauke!

Gamintojas ONIKUMA
Modelis G52 laidinis juodas
Spalva Juoda
Tipas Mechaninis
Raktų skaičius 82
Ryšys Laidinis
Foninis apšvietimas Taip

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43279
6972470563085
93 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e