Visos daugiausiai perkamos
Orico Hub 7xUSB 3.0 (black)
  • Orico Hub 7xUSB 3.0 (black)
  • Orico Hub 7xUSB 3.0 (black)
  • Orico Hub 7xUSB 3.0 (black)
  • Orico Hub 7xUSB 3.0 (black)

"Orico" koncentratorius 7xUSB 3.0 (juodas)

VN-45728
Orico
28,85 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico 7xUSB 3.0 šakotuvo adapteris (juodas)

Gaukite iki 7 papildomų USB 3.0 prievadų ir palengvinkite savo gyvenimą. Praktiškas Orico šakotuvas leidžia perduoti duomenis iki 5 Gbps greičiu ir yra suderinamas su įvairiais įrenginiais. 2 branduolių VIA lustas ir 12 voltų maitinimo šaltinis yra atsakingi už patikimą gaminio veikimą. Nuimamas USB laidas suteikia didesnę gaminio naudojimo laisvę, o įmontuoti LED indikatoriai rodo jo būseną.

Platus suderinamumas – daug galimybių

Jūsų kompiuteryje ar nešiojamame kompiuteryje nėra pakankamai USB prievadų? Orico funkcinis centras bus puikus sprendimas jums! Gaminys išsiskiria plačiu suderinamumu – prie jo sėkmingai prijungsite, be kita ko, klaviatūrą, telefoną, pelę, nešiojamąjį diską, fotoaparatą, internetinę kamerą ir net spausdintuvą. Padidinkite savo galimybes ir mėgaukitės patogiu, efektyviu darbu!

Perkelkite visus reikalingus failus akimirksniu

Ar jus erzina, kad per ilgai laukėte kopijuoti failus? Su Orico hub panašios problemos taps tik nemaloniu prisiminimu! Kiekvienas iš 7 įrenginio USB 3.0 prievadų leidžia perkelti nuotraukas, vaizdo įrašus ar dokumentus iki 5 Gbps greičiu. Tai iki 10 kartų greičiau nei ankstesnės kartos USB 2.0 sąsaja! Dabar galite mėgautis duomenų skaitymo greičiu iki 80–130 MB/s ir rašymo greičiu iki 100 MB/s.

Pažangus VIA lustas

Kuo stebulė stebina patikimu veikimu? Aukščiausios klasės 2 branduolių VIA lustas! Būtent jos dėka kiekvienas USB 3.0 prievadas gali užtikrinti iki 5 Gbps perdavimo greitį. „Orico“ ilgametė patirtis dirbant su PCB lustais leido sukurti šakotuvą, kuris atitiks net reikliausių vartotojų lūkesčius.

Maitinimo adapteris patikimam darbui

Naudodami šakotuvus, kuriuose nėra įmontuoto maitinimo šaltinio, galite net sugadinti standųjį diską. Siekiant veiksmingai išvengti panašių pavojų, „Orico“ gaminyje yra 12 voltų maitinimo šaltinis. Dėl to prie jo prijungti įrenginiai visada gali veikti saugiai ir stabiliai – net ir esant pilnai apkrovai.

Nuimamas laidas – naudojimo laisvė

Mėgaukitės naudojimo laisve ir patogumu. Stebulėje yra 1 metro nuimamas USB laidas, kuriuo galėsite patogiai prijungti jį prie kompiuterio. Lengva naudoti, laikyti ir transportuoti, tačiau itin patvarus – pasiteisins daugelyje programų ir tikrai nenuvils.

Praktiški LED indikatoriai

Kiekvienas USB prievadas turi nepriklausomą LED indikatorių, kuris suteiks informacijos apie jo būseną. Švelni mėlyna šviesa nešviečia akis ir netrukdo dirbti ar ilsėtis. Kai jis įjungtas, tai reiškia, kad konkretus įrenginys buvo tinkamai prijungtas ir veikia tinkamai.

Gamintojas Orico
Modelis H7928-U3-V1-EU-BK-BP
USB prievadų skaičius 7
Sąsaja USB 3.0
Maitinimo šaltinis 12 V 2 A adapteris
Duomenų kabelis 1 m USB 3.0
Matmenys 174 x 72 x 26,5 mm
Vairuotojas Vairuotojas nereikalingas
Palaikomos sistemos Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux

Prekė detaliau
Orico
VN-45728
6942227120298
334 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e