Visos daugiausiai perkamos
Duo Card Reader SD, TF Freewell
  • Duo Card Reader SD, TF Freewell
  • Duo Card Reader SD, TF Freewell
  • Duo Card Reader SD, TF Freewell
  • Duo Card Reader SD, TF Freewell

"Duo" kortelių skaitytuvas SD, TF "Freewell

VN-44278
Freewell
53,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Freewell SD, TF atminties kortelių skaitytuvas

„Freewell Duo Reader“ be vargo nuskaito UHS-I ir II SD korteles, įskaitant SDXC, SDHC ir micro SD, tenkindamas įvairius fotografavimo ir vaizdo įrašymo poreikius. Jis taip pat leidžia perduoti duomenis ir yra suderinamas su įvairiais įrenginiais. Jis taip pat leidžia vienu metu skaityti duomenis iš 2 kortelių pasirinktame įrenginyje.

6.jpg

Greitas duomenų perdavimas

„Duo Reader“ siūlo USB-C–USB-A adapterį, leidžiantį dideliu greičiu perduoti duomenis 10 Gbps. Tai leidžia greitai perkelti pasirinktas nuotraukas, dokumentus ar vaizdo įrašus. Be to, šviesos indikatorius informuos apie įrenginio veikimo būseną.

5.jpg

Kompaktiškas ir patvarus dizainas

Skaitytojas gali jus lydėti beveik visur. Jis pasižymi kompaktišku dizainu ir karabinu, todėl jį laikyti ir transportuoti jums nekils problemų. Be to, naudojant aukštos kokybės medžiagas, įskaitant aliuminio lydinį, gaminys yra patvarus.

4.jpg

Talpina kelias korteles

Dabar visas savo korteles galite turėti vienoje vietoje. Skaitytuvas talpins 1 CF Express Type A kortelę ir 1 CF Express Type B kortelę, taip pat 3 SD korteles (UHS-I ir II), 6 micro SD korteles ir 2 NANO SIM lizdus. „Freewell Duo Reader“ nustato naują universalumo standartą, tenkinantį reiklių vartotojų poreikius.

3.jpg

Platus suderinamumas

„Freewell Duo Reader“ suderinamas su „Windows“, „MAC OS“, „Linux“, „Android“ ir „iPad“ OS – jums nereikia jaudintis, kad jis neveiks su jūsų aparatine įranga. Be to, „plug-and-play“ leidžia greitai pasiruošti naudojimui neįdiegiant tvarkyklių, o tai užtikrina sklandų naudojimą su įvairiais įrenginiais ir operacinėmis sistemomis.

7.jpg

Įtraukta

  • atminties kortelių skaitytuvas
  • USB-C į USB-A adapteris
  • karabinas
  • kortelės raktas
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Freewell
Modelis FW-CR01
Matmenys 143,7 x 57,8 x 26,2 mm
Svoris 168 g
Medžiaga aliuminio lydinys, stiklas, PS, ABS
Lizdai Nano SIM x2; CFE-B x1; CFE-A x1; TF x6; SD (UHS-I ir II) x3
Suderinamumas „Microsoft Windows XP“ (arba naujesnė versija), „Mac OS 10.6.2“ (arba naujesnė versija), „Linux Fedora FC8“ (arba naujesnė versija), „Android“, „iOS“, visi įrenginiai su USB prievadu
Chip GL3590, ASM2362, GL3231S
Įėjimo įtampa DC 5 V / 1,5 A
Prekė detaliau
Freewell
VN-44278
6972971865169
3 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e