Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Masážní přístroj Yunmai Prime 2 YMFG-M418 (Grey)
  • Masážní přístroj Yunmai Prime 2 YMFG-M418 (Grey)
  • Masážní přístroj Yunmai Prime 2 YMFG-M418 (Grey)

"Yunmai Prime 2" masažuoklis YMFG-M418 (pilkas)

VN-44318
Yunmai
103,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Yunmai Prime 2 masažuoklis YMFG-M418 (pilkas).

Reikia atsipalaidavimo po ilgos darbo dienos ar intensyvios treniruotės? Masažuoklis Yunmai Prime 2 bus puikus sprendimas. Yra 2 režimai ir 5 greičio lygiai, todėl galite lengvai pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Patvari baterija leidžia prietaisą naudoti apie 60 dienų, o įkrovimas atliekamas naudojant USB-C prievadą. Komplekte taip pat yra keičiamos galvutės, laikymo pagrindas ir nešiojimo dėklas.

8.jpg

5 greičio nustatymai

Yunmai Prime 2 siūlo 5 greičio nustatymus – nuo ​​1800 iki 3200 aps./min., kruopščiai sukalibruotas remiantis moksliniais tyrimais, kad būtų užtikrinta optimali atkūrimo nauda. Vieno mygtuko paspaudimu galite lengvai reguliuoti masažo intensyvumą pagal savo poreikius, nesvarbu, ar tai atsigavimas po treniruotės, ar tiesiog atsipalaidavimas po ilgos dienos.

2.jpg

2 darbo režimai

Pasirinkite iš galimų režimų. Profesionalūs mušamieji instrumentai efektyviai atpalaiduoja raumenis po treniruotės ir malšina skausmą. Esant 1800 aps./min. suaktyvina raumenis, prie 2400 aps./min. suteikia atsipalaidavimą, o esant 3200 aps./min. garantuoja profesionalų masažą. O Intelligent Massage režimas palaipsniui didina pulsacijos intensyvumą – 1 lygyje leidžia atsipalaiduoti, o 2 lygyje siūlo gilų masažą.

3.jpg

Tylus, efektyvus veikimas

Su itin tyliu varikliu be šepetėlių, Yunmai Prime 2 užtikrina iki 16 kg slėgį. Jis siūlo masažą 10 mm gylyje ir maksimaliu 3200 apsisukimų per minutę greičiu, efektyviai malšindamas raumenų nuovargį ir skausmą, todėl efektyviai atsipalaiduoja kūnas ir greičiau atsigauna. Be to, įrenginys veikia 45 dB, todėl galite atsipalaiduoti nesijaudindami dėl erzinančio triukšmo.

4.jpg

Patogus rinkinio saugojimas

Komplekte yra pagrindas, kuris buvo specialiai sukurtas Yunmai Prime 2. Jo pagalba galėsite patogiai laikyti tiek masažuoklį, tiek turimas galvutes. Taip visą komplektą galėsite turėti vienoje vietoje – jis visada bus paruoštas naudojimui.

7.jpg

Greitas įkrovimas ir ilgas darbo laikas

Yunmai Prime 2 turi USB-C prievadą greitesniam įkrovimui, patogumui ir suderinamumui su įvairiais įrenginiais. Integruota 2 600 mAh ličio baterija turi ilgą tarnavimo laiką – pilnai įkrauta kasdien galima naudoti apie 60 dienų 10 minučių. Savo ruožtu nuolatinio naudojimo metu masažuoklis veikia apie 10 val.

6.jpg

4 galvos

Rinkinyje rasite 4 galvutes, kuriomis galėsite laisvai naudotis. Apvali galvutė tinka nugaros, šlaunų rankų, blauzdų ar kitų didesnių raumenų sričių masažui. U formos galvute masažuokite kaklą, abi stuburo puses ir Achilo sausgyslę. Kita vertus, sferinė galvutė puikiai tiks giliųjų audinių, ty sąnarių, rankų ir pėdų, masažui. Kita vertus, plokščią galvą naudosite raumenų formavimui.

10.jpg

Įtraukta

  • masažuoklis
  • laikymo krepšys
  • pagrindas galvai ir masažuoklis
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • apvali galva
  • U formos galva
  • sferinė galva
  • plokščia galva
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Yunmai
Modelis Pirminis 2
Spalva Pilka
Darbinė temperatūra 0-40°C
Įkraunama baterija Ličio jonų
Įkraunamos baterijos talpa 2600 mAh
Įkrovimo prievadas USB-C
Baterijos veikimo laikas Iki 60 dienų
Įėjimo įtampa 5V/3A
Svoris 780 g
Matmenys 189 x 60 x 236 mm
Triukšmo lygis 45 dB
Prekė detaliau
Yunmai
VN-44318
6974706560493
230 Prekės
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e