Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Masážní přístroj Yunmai Neckmassager YMB241 (Grey)
  • Masážní přístroj Yunmai Neckmassager YMB241 (Grey)
  • Masážní přístroj Yunmai Neckmassager YMB241 (Grey)
  • Masážní přístroj Yunmai Neckmassager YMB241 (Grey)

"Yunmai" kaklo masažuoklis YMB241 (pilkas)

VN-44321
Yunmai
69,64 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Yunmai kaklo masažuoklis YMB241 (pilkas).

Atsipalaiduokite po ilgos ir sunkios dienos su Yunmai YMB241. Prietaisas imituoja rankų masažą ir siūlo 6 galvutes, kurios masažuoja kaklą, pečius ir kt. Be to, naudojamas šiltas kompresas (47°C) ir veikia belaidžiu būdu. Taip pat turi specialų dirželį, kuriuo prie kūno pritvirtinsite masažuoklį. Taip pat yra 2 režimai ir 2 masažo intensyvumo lygiai, o pridedamas USB-A į USB-C laidas palengvina įkrovimą.

4.jpg

Malonus, atpalaiduojantis masažas

Yunmai Neck Massager naudoja 6D masažo galvutes, kurios imituoja profesionalaus masažuotojo rankų judesius. Tai suteikia malonų kaklo ir pečių masažą, leidžiantį atsipalaiduoti. Be to, YMB241 siūlo 47°C šiltą kompresą ir efektyviai atpalaiduoja įsitempusius raumenis. Prietaisas automatiškai išsijungs maždaug po 10 minučių, kad neperkaistų.

8.jpg

Naudojimo komfortas

Masažuoklį galite nešioti ant kaklo, pritvirtindami jį specialiu dirželiu ant nugaros. Tai leis patogiai atlikti kitą veiklą, pavyzdžiui, skaityti knygą, ruošti vakarienę ar žiūrėti filmą. Masažuoklį taip pat galite laikyti rankose naudodami tam skirtus dirželius priekyje.

1.jpg

Tai veikia taip, kaip norite

Pritaikykite masažuoklio veiksmą pagal savo poreikius. Yunmai YMB241 siūlo 2 veikimo režimus ir 2 masažo intensyvumo lygius, todėl galite reguliuoti nustatymus pagal raumenų įtempimo laipsnį. Prietaisas efektyviai malšins raumenų skausmą ir pagerins kraujotaką. Masažuoklis puikiai tiks tokioms kūno dalims kaip kaklas, pečiai, nugara, šlaunys ir rankos.

5.jpg

Belaidis veikimas

Naudokite masažuoklį namuose, darbe, kelyje ar žaidimo metu. Yunmai YMB241 turi 2000 mAh ličio bateriją, kuri vienu įkrovimu reiškia apie 70 minučių veikimo. Tai reiškia, kad galite juo naudotis, kad ir kur būtumėte. Kita vertus, įkrovimą palengvins pridedamas USB-A į USB-C laidas.

9.jpg

Odai nekenksminga medžiaga

Yunmai YMB241 masažuoklis buvo pagamintas iš minkštos PU medžiagos ir kvėpuojančio tinklelio, todėl yra švelnus odai ir nesukelia dirginimo. Be to, specialų masažuoklio dangtelį galima lengvai nuimti ir nuvalyti. Taip masažuoklis bus švarus ir pailginsite jo tarnavimo laiką.

7.jpg

Įtraukta

  • masažuoklis
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • naudojimo instrukcija

Gamintojas Yunami
Modelis YMB241
Spalva pilka
Matmenys 1250 x 150 x 160 mm
Baterija ličio
Įkraunamos baterijos talpa 2000 mAh
Įkrovimo įtampa 5V/2A
Įkrovimo prievadas USB-C
Veikimo laikas apytiksliai 70 min
Svoris apytiksliai 1,2 kg
Prekė detaliau
Yunmai
VN-44321
6973322670388
149 Prekės
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e