Visos daugiausiai perkamos
Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)
  • Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)
  • Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)
  • Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)
  • Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)
  • Wired earphones Mcdodo HP-4070, USB-C (black)

Laidinės ausinės "Mcdodo HP-4070", USB-C (juodos spalvos)

VN-44684
Mcdodo
10,01 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Mcdodo HP-3490“ į ausis įstatomos, laidinės ausinės, USB-C (juoda)

„Mcdodo HP-3490“ į ausis įdedamos ausinės yra idealus pasirinkimas visiems, vertinantiems garso kokybę ir komfortą. Su 10 mm garsiakalbiais jie siūlo aiškų garsą su sodriomis detalėmis ir subalansuotus žemuosius dažnius. USB-C jungtis garantuoja ne tik stabilų ryšį, bet ir suderinamumą su naujausiais įrenginiais. 1,2 metro ilgio kabelis suteikia judėjimo laisvę, tačiau yra pakankamai trumpas, kad nesipainiotų ir būtų patogus naudoti.

3.jpg

Muzika niekada neskambėjo geriau

Atraskite kiekvieną mėgstamos muzikos ar podcast'o detalę ir jauskitės kaip gyvo garso koncerte, kad ir kur būtumėte. Dėl dinamiškų 10 mm garsiakalbių kiekviena nata tampa gilesnė, kiekvienas garsas aiškesnis ir žemieji dažniai sodresni. „Mcdodo HP-3490“ ausinės leis mėgautis puikiu garsu, dėl kurio muzika taps neatsiejama kiekvienos dienos dalimi.

4.jpg

Skambučiai be rūpesčių

Dabar galite skambinti arba įrašyti balso žinutes be trukdžių, mėgaudamiesi aukštos kokybės garso perdavimu. Mcdodo HP-3490 su integruotu mikrofonu naudoja pažangią MEMS technologiją, kad išmaniai užfiksuotų jūsų balsą. Tai leidžia tęsti pokalbius be jokių trukdžių, net ir triukšmingoje aplinkoje. MEMS technologija užtikrina puikią garso kokybę, pašalindama nereikalingą triukšmą ir trukdžius, todėl kiekvienas pokalbis yra išskirtinai aiškus ir natūralus.

9.jpg

Svajingas komfortas

Mcdodo HP-3490 ausinės ne tik siūlo puikią garso kokybę, bet ir neprilygstamą komfortą dėl savo ergonomiško dizaino. Dėl kruopštaus dizaino jie puikiai priglunda prie ausų, užtikrina stabilumą ir garso izoliaciją net ir ilgai klausantis. Be to, dėl lengvo dizaino galite mėgautis mėgstama muzika ar podcast'ais visą dieną nesijausdami nepatogiai.

6.jpg

Valdymas po ranka

Visiškai valdykite save ir mėgaukitės muzika bei skambučiais taip, kaip norite, bet kada ir bet kur. Kabelyje integruotas nuotolinio valdymo pultas leidžia patogiai reguliuoti garsumą, peršokti mėgstamas dainas, paleisti išmaniuosius asistentus ar valdyti telefono skambučius – visa tai neišimant įrenginio iš kišenės. Tai ne tik patogu, bet ir neįkainojamas patogumas kasdieniam naudojimui.

5.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • ausines
  • keičiamos guminės juostos (S/M/L) x3

Gamintojas Mcdodo
Modelis HP-3490
Spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio lydinys + nailonas
Keitikliai 10 mm
Varža 32Ω
Jungtis USB-C
Kabelio ilgis 1,2 m
Svoris 16,5 g
Prekė detaliau
Mcdodo
VN-44684
6921002634908
86 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e