Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Wired earphones 1MORE Piston Fit P10 (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit P10 (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit P10 (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit P10 (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit P10 (gray)

Laidinės ausinės 1MORE Piston Fit P10 (pilkos spalvos)

VN-46308
1MORE
9,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

1DAUGIAU „Piston Fit“ laidinės ausinės (sidabro spalvos)

Išgirskite dar daugiau su 1DAUGIAU ausinėmis! „Piston Fit“ gaminami itin atsargiai, atsižvelgiant į naudojimo patogumą. Dviejų sluoksnių kompozicinė diafragma yra atsakinga už natūralų ir sodriai detalų garsą, o įmontuotas mikrofonas leidžia lengvai skambinti. Į kabelį integruotas nuotolinio valdymo pultas leidžia patogiai valdyti. Papildomas privalumas – unikalus dizainas, kurio dėka ausinės puikiai papildys beveik bet kokį stilių.

Nauja muzikinė patirtis

„Piston Fit“ ausinės turi dviejų sluoksnių kompozitinę titano diafragmą, kad būtų pasiektas gausiai detalus ir dinamiškas ritminis efektas. Tai leidžia pakelti savo muzikinę patirtį į naują lygį ir išgirsti kiekvieną mėgstamų dainų detalę.

Nepertraukiami pokalbiai

Neatsisakykite ryšių su savo artimaisiais, net kai esate itin perpildytoje vietoje, pavyzdžiui, prekybos centre ar geležinkelio stotyje. 1MORE prekės ženklo ausinės aprūpintos aukščiausios klasės mikrofonu, kuris tiksliai įrašys jūsų balsą ir leis nepertraukiamai kalbėtis bet kokiomis aplinkybėmis.

Patogus veikimas

Jums nebereikia kaskart griebtis išmaniojo telefono, kai norite atsiliepti arba atmesti įeinantį skambutį arba tvarkyti muzikos grotuvą. Į kabelį integruotas nuotolinio valdymo pultas leidžia patogiai valdyti, o mygtuko veikimo laikas siekia daugiau nei 100 000 paspaudimų. Taigi galite būti tikri, kad 1MORE ausinės jums tarnaus ilgai.

Platus suderinamumas

1MORE ausinėse yra USB-C jungtis, todėl jos išsiskiria plačiu suderinamumu. Sėkmingai prijungsite juos prie daugumos nešiojamų skaitmeninių įrenginių, tokių kaip Android pagrįsti išmanieji telefonai, iPod ir iPad. Galimybių tikrai daug!

Kruopštus meistriškumas

Kad ausinės geriau tilptų į ausies kanalą, priekinė akustinė kamera suprojektuota atsižvelgiant į ausies struktūrą ir pasvirusi 45° kampu. Kabelis pagamintas iš patvarių ir pažeidimams atsparių medžiagų. Taip pat vertas dėmesio stilingas dizainas, kuris patiks beveik visiems vartotojams.

Įtraukta

  • ausines
  • keičiami dangteliai (3 poros)
  • vartotojo vadovas
Gamintojas DAR 1
Modelis P10
Jungtis USB-C
Nominali galia 5 mW
Dažnio atsakas 20-20 000 Hz
Varža 32Ω
Jautrumas 100 dB/mW
Medžiaga TPE
Kabelio ilgis 1,25 m
Svoris 14 g
Spalva sidabrinis

Prekė detaliau
1MORE
VN-46308
6933037203998
90 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e