Visos daugiausiai perkamos
Niimbot K3 Commercial Lake Blue
  • Niimbot K3 Commercial Lake Blue
  • Niimbot K3 Commercial Lake Blue
  • Niimbot K3 Commercial Lake Blue
  • Niimbot K3 Commercial Lake Blue

Niimbot K3 Komercinis ežeras mėlynas

VN-45490
NIIMBOT
77,36 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Niimbot K3 nešiojamasis etikečių spausdintuvas (mėlynas)

Etikečių spausdintuvas Niimbot K3 yra galingas įrenginys, puikiai tinkantis naudoti tiek namuose, tiek biure. Kompaktiškų 232 x 145 x 148 mm matmenų ir vos 1,2 kg svorio spausdintuvą lengva neštis ir jis neužima daug vietos ant stalo. Su Niimbot K3 daiktų tvarkymas ir žymėjimas tampa paprastas ir efektyvus, taupant laiką.

4.jpg

Neprilygstama spausdinimo kokybė

203 dpi skiriamoji geba kiekviena etiketė yra aiški ir įskaitoma, o tai žymiai pagerina spaudinių estetiką. Terminis spausdinimas pašalina rašalo ar tonerių poreikį, o tai dar labiau sumažina komunalines išlaidas. Dėl to galite pasikliauti patvariais spaudiniais, kurie yra atsparūs blukimui ir išsitepimui, todėl Niimbot K3 idealiai tinka spausdinti įvairias etiketes.

6.jpg

Greitas spausdinimas

180 mm/s spausdinimo greitis leidžia greitai paruošti daug etikečių per trumpą laiką. Tai idealiai tinka įmonėms, kurioms reikia greitai pažymėti gaminius ar dokumentus. Dėl didelio spausdinimo greičio nenusileidžiama kokybei, todėl Niimbot K3 idealiai tinka produktyvumo ir tikslumo reikalaujančioms programoms. Tai leidžia spausdintuvui patenkinti įvairių pramonės šakų poreikius – nuo ​​logistikos iki mažmeninės prekybos, kur itin svarbu greitai ir tiksliai ženklinti etiketes.

5.jpg

Platus suderinamumas

„Niimbot K3“ spausdintuvas suderinamas su daugybe įrenginių ir operacinių sistemų, įskaitant „Android“, „iOS“ ir „Windows 7/10“, ir vienu metu galite jį susieti su 10 išmaniųjų telefonų (x3 iOS ir x7 Android). Ryšys per Bluetooth ir USB leidžia lengvai ir greitai prisijungti prie įvairių įrenginių, kad būtų patogiau. Tai leidžia spausdinti etiketes tiesiai iš savo išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ar kompiuterių, o tai labai pagerina jūsų darbo procesą.

2.jpg

Patogus vartotojui

Niimbot K3 palaiko etiketes nuo 20 mm iki 80 mm pločio ir nuo 15 mm iki 300 mm ilgio. Be to, jis palaiko Niimbot etikečių ritinėlių RFID funkciją, kuri leidžia automatiškai atpažinti etiketės tipą ir dar labiau palengvina jūsų darbą. Naudodami šią funkciją galite greitai ir lengvai pakeisti etikečių tipus, nereikės rankiniu būdu nustatyti spausdinimo parametrų, o tai labai pagreitina etikečių klijavimo procesą.

3.jpg

Speciali programėlė

„Niimbot“ programėlė, pasiekiama „App Store“ ir „Google Play“, leidžia lengvai kurti ir spausdinti etiketes tiesiai iš telefono ar planšetinio kompiuterio. Galite naudoti įvairius iš anksto paruoštus šablonus arba kurti savo dizainą, kad galėtumėte visiškai valdyti savo etikečių išvaizdą. Galimybė sinchronizuoti su debesimi, etikečių dizainas gali būti saugomas internete ir pasiekiamas iš įvairių įrenginių, todėl naudojimas tampa dar patogesnis.

7.jpg

Įtraukta

  • terminis spausdintuvas
  • 50 x 30 mm etikečių rulonas
  • USB kabelis
  • maitinimo kabelis
  • maitinimo adapteris
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Niimbotas
Modelis K3
Spalva mėlyna
Matmenys 232 x 145 x 148 mm
Svoris 1,2 kg
Tipas terminis
Rezoliucija 1,2 kg
Spausdinimo greitis 180 mm/s Maks.
Etiketės plotis 80 mm
Etiketės ilgis 15-300 mm
Ryšys Bluetooth, USB
Maitinimo įtampa 24 V / 2,5 A
Prekė detaliau
NIIMBOT
VN-45490
6975746639651
32 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e