Visos daugiausiai perkamos
Rojeco 2L Automatic Pet Feeder Button Version
  • Rojeco 2L Automatic Pet Feeder Button Version
  • Rojeco 2L Automatic Pet Feeder Button Version
  • Rojeco 2L Automatic Pet Feeder Button Version

"Rojeco" 2L automatinė naminių gyvūnėlių šėrykla su mygtuku

VN-34800
Rojeco
34,58 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Rojeco Intelligent 2L naminių gyvūnėlių tiektuvo mygtuko versija

Norėdami pasirūpinti tinkama augintinio mityba, rinkitės Rojeco siūlomą sprendimą. Išmanusis naminių gyvūnėlių ėdalo dozatorius turi 2 litrų talpos indą, kuriuo galima tiekti maistą net 10 dienų. Naudodami tam skirtus mygtukus, suplanuosite maitinimo laiką ir valgymų skaičių per dieną. Prietaisas apsaugo nuo maisto įstrigimo, o praktiški indikatoriai suteikia svarbios informacijos apie jo veikimą. Jį galite maitinti dviem būdais ir jums nebus sunku jį valyti. Dėl rafinuoto dizaino jis yra draugiškas augintiniams.

2 l talpos

Rojeco išmanusis ėdalo dozatorius siūlo iki 2 litrų talpos, todėl gali aprūpinti ėdalu katėms ar mažiems šunims 10 dienų laikotarpiui. Taigi galite be rūpesčių eiti atostogauti, žinodami, kad jūsų mylimas augintinis taip pat gerai maitinasi, kai jūsų nėra.

Maitinimo planavimas

Suplanuokite šėrimo grafiką, pritaikytą jūsų augintinio poreikiams. Rojeco išmanusis dozatorius per dieną jūsų augintiniui pamaitins nuo 1 iki 6 patiekalų, kuriuos gali sudaryti iki 16 maisto porcijų.

2 būdai jį maitinti

Įrenginį galite maitinti 2 būdais – naudodami pridedamą USB laidą arba aprūpindami jį 4 AA baterijomis (reikia įsigyti atskirai). Nutrūkus elektrai, dozatorius automatiškai persijungia į avarinį maitinimo režimą, kad jūsų keturkojis galėtų valgyti įprastu laiku.

Praktiškas užraktas ir patogus valdymas

Praktiškas užrakto mechanizmas pašalina riziką, kad jūsų augintinis netyčia atidarys dangtį. Norėdami papildyti maistą, naudokite tam skirtą jungiklį. Naudodami šį sprendimą galite būti tikri, kad jūsų augintinis laikosi sveikos mitybos ir neužkandžiauja tarp valgymų. Be to, praktiški mygtukai ir lengvai skaitomas ekranas palengvina valdymą.

Turėdami omenyje savo augintinio saugumą

Maisto dubuo yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno ir maistinės medžiagos, todėl jis yra atsparus riebalų kaupimuisi ir atsparus korozijai, tačiau yra saugus jūsų augintiniui. Išlaikyti švarą jums nesukels problemų.

Draugiškas vartotojui

Atskirus dozatoriaus komponentus galima patogiai išardyti ir nuplauti po tekančiu vandeniu, kad efektyviai pašalintumėte visas bakterijas. Permatomas maisto indas leidžia patikrinti likusį maisto kiekį. Tai leidžia lengvai patikrinti, kada reikia papildyti. Be to, įrenginyje yra šviesos indikatoriai, kurie suteikia svarbią informaciją apie išsikrovusią bateriją, mažą tiekimą ir galimą maisto užsikimšimą.

Dėmesys detalėms

Prietaisas naudoja sistemą, kuri neleidžia maistui įstrigti ir automatiškai keičia sukimosi kryptį, kai maistas įstringa. Naudojamas sprendimas pašalina užsikimšimo riziką ir užtikrina nuolatinę prieigą prie maisto. Be to, naujoviška sistema, susidedanti iš minkštų silikoninių mentelių ir rotoriaus varomų ašmenų, sumažina mechanizmo užstrigimo riziką. Dozatorius taip pat turi padavimo angą, o padidintas pasvirimo kampas leidžia lengvai išleisti grūdus iki 16 mm nuo konteinerio. Dėl to prietaisas garantuoja reguliarų šėrimą, o tai reiškia jūsų augintinio komfortą ir sveikatą.

Įskaitant:

  • Tankas
  • Maisto dubuo
  • Dubens padėklas
  • Bako dangtis
  • Nerūdijančio plieno dubuo
  • USB laidas 1,5 m ilgio
  • EU adapteris
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Rojeco
Modelis RWSQ-02
Talpa 2 l
Įvestis DC 5V=1A
Maitinimas 4 AA baterijos (į komplektą neįeina)
Medžiaga ABS
Matmenys 250 x 166 x 285 mm
Svoris maždaug 1 kg
Prekė detaliau
Rojeco
VN-34800
6975116293599
271 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e