Visos daugiausiai perkamos
PetWant W8 dog and cat fountain/ drinker
  • PetWant W8 dog and cat fountain/ drinker

PetWant W8 šunų ir kačių fontanas ir gertuvė

VN-37964
PetWant
21,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PetWant W8 šunų ir kačių vandens fontanas/gertuvė

Suteikite savo augintiniui nuolatinę prieigą prie šviežio, švaraus vandens. PetWant W8 gertuvė siūlo 4 pakopų filtravimo sistemą, todėl efektyviai šalina įvairaus tipo nešvarumus. Tuo pačiu įrenginys veikia itin tyliai ir yra itin lengvai valomas, o jo konstrukcijai panaudotas aukštos kokybės 304 nerūdijantis plienas.

4.jpg

Didelė talpa

PetWant gertuvė išsiskiria iki 3 litrų talpa, todėl nereikia jos per dažnai pildyti. Suaugusių kačių atveju tokio vandens kiekio pakanka iki 8-12 dienų! Taigi galite be baimės eiti į darbą, eiti į visą naktį trunkantį vakarėlį ar išvykti savaitgaliui – jūsų augintiniui nieko netrūks.

1.jpg

Aukštos kokybės darbas, lengvas valymas

Fontanas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip 304 nerūdijantis plienas, kuris yra saugus augintiniams ir neturi kenksmingo BPA. Jis taip pat išsiskiria dideliu patvarumu ir atsparumu pažeidimams, pavyzdžiui, įbrėžimams. Negana to, įrenginio valymas jums nesukels problemų – dėl modulinės konstrukcijos jį nesunkiai išardysite ir išskalbsite indaplovėje (be siurblio ir filtro).

3.jpg

Tylus veikimas

Nebijokite, kad girtuoklis sukels erzinantį triukšmą. W8 modelyje sumontuotas naujas ir patobulintas siurblys, taupantis energiją ir veikiantis itin tyliai. Dėl to jums nereikės jaudintis, kad prietaisas jus trikdys ar išgąsdins jūsų augintinį!

2.jpg

4 pakopų filtravimas

Rūpinkitės savo augintinio sveikata ir įsitikinkite, kad jo geriamas vanduo yra visiškai švarus ir saugus. PetWant gertuvėje naudojama 4 pakopų filtravimo sistema, kurią sudaro medvilnės sluoksnis, aktyvuota anglis, jonų mainų derva ir akmeninis filtras. Jis taip pat turi specialią kempinę, kuri sulaiko plaukus, nešvarumus ir maisto daleles. Dėl viso to W8 fontanas patikimai pašalina nemalonius kvapus, suminkština vandenį ir pašalina nešvarumus. Pastaba: filtrą rekomenduojama keisti bent kartą per 2-4 savaites.

5.jpg

Gamintojas PetWant
vardas Naminių gyvūnėlių vandens fontanas
Modelis W8
Talpa 3 l
Maitinimas USB 5 V 1 A
Vardinė galia 1,5 W
Medžiaga PP + nerūdijantis plienas (SU304)
Matmenys 228 x 228 x 124 mm
Svoris Maždaug 0,72 kg
Taikymas Katėms ir mažiems šunims
Prekė detaliau
PetWant
VN-37964
5906168431111
133 Prekės

Charakteristikos

Garantija
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e