Visos daugiausiai perkamos
Smart food dispenser Petsuper PF02-2 WiFi 3L (white)
  • Smart food dispenser Petsuper PF02-2 WiFi 3L (white)
  • Smart food dispenser Petsuper PF02-2 WiFi 3L (white)

Išmanusis maisto dozatorius "Petsuper PF02-2 WiFi" 3L (baltas)

VN-45478
Petsuper
69,77 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Petsuper PF02-2 WiFi 3L išmanusis naminių gyvūnėlių ėdalo dozatorius (baltas)

Petsuper PF02-2 3L išmanusis maisto dozatorius palengvina kasdienę augintinio priežiūrą. Naudodami mobiliąją programėlę galite nuotoliniu būdu valdyti maisto porcijas, nustatyti valgymo grafikus ir stebėti įrenginio būseną. Petsuper PF02-2 taip pat siūlo balso pranešimų įrašymo funkciją, kuri dar labiau palengvina bendravimą su jūsų augintiniu.

2.jpg

Nuotolinio valdymo pultas

Naudodamiesi mobiliąja programėle galite visiškai valdyti savo augintinio šėrimą, kad ir kur būtumėte. Galima nustatyti iki 6 maitinimų per dieną ir koreguoti porcijos dydį pagal individualius Jūsų augintinio poreikius. Programėlė leidžia pridėti patiekalų, peržiūrėti pranešimus apie likusį maisto kiekį, tvarkyti informaciją apie gyvūną ir įrašyti balso pranešimus.

3.jpg

Balso pranešimų įrašymas

Petsuper PF02-2 leidžia įrašyti 10 sekundžių balso pranešimą, kuris bus paleistas, kol gyvūnas bus šeriamas. Taikant šį sprendimą, jūsų augintinis bus pakviestas pavalgyti, išgirdęs pažįstamą balsą.

1.jpg

Anti-užsikimšimo sistema

Inovatyvi sistema garantuoja sklandų įvairių maisto rūšių šėrimą – nuo ​​sauso iki liofilizuoto iki mišrių formų. Specialus dizainas su plačiomis angomis ir minkštu maišymo mechanizmu neleidžia užstrigti. Taigi galite būti tikri, kad jūsų augintinis visada valgys laiku.

7.jpg

Dvigubas maitinimo šaltinis

Jūsų augintinio saugumas yra prioritetas, todėl Petsuper PF02-2 galite maitinti dviem būdais – iš tinklo ir iš baterijos (5 AAA baterijos, neįtrauktos). Tokiu būdu, net ir nutrūkus elektrai, įrenginys toliau dirbs be trikdžių.

6.jpg

Visada šviežias maistas

Dėl daugiasluoksnės šviežumo apsaugos, įskaitant silikoninį sandariklį, drėgmę sugeriantį maišelį ir sandarią grūdų išleidimo angą, maistas dozatoriuje ilgai išlieka sausas ir šviežias. Hermetiškas sandariklis neleidžia patekti į orą ir drėgmę, kuri yra būtina norint išsaugoti maisto kokybę.

4.jpg

Lengva valyti

Petsuper PF02-2 sukurtas taip, kad būtų lengviau valyti. Modulinė konstrukcija leidžia greitai išardyti atskirus komponentus, kuriuos galima plauti rankomis arba indaplovėje. Naudojamas sprendimas leidžia lengvai palaikyti higieną ir užtikrina paprastą įrenginio priežiūrą.

5.jpg

Gamintojas Petsuper
Modelis PF02-2
Talpa 3 l
Suderinami maisto tipai Sausas, liofilizuotas, sumaišytas, kurio skersmuo svyruoja nuo 2 iki 12 mm
Porcijos dydis 8 g vienai porcijai
Valgymų skaičius per dieną nuo 1 iki 6
Maitinimas 5 x AAA baterija (nepridedama), 5V maitinimo adapteris
Ryšys WiFi
Matmenys 25 x 19 x 38 cm
Svoris 1,5 kg
Papildomos funkcijos balso žinutės įrašymas
Spalva baltas
Prekė detaliau
Petsuper
VN-45478
6975447710062
35 Prekės

Charakteristikos

Garantija
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e